≫ 

DA NIJE REAGOVAO, MOGAO JE DA DOBIJE DIJEBETES: Evo kakve zdravstvene tegobe je imao Ognjen Amidžić

- Pijem neke tablete na biljnoj bazi, to čak i nisu tablete i promenio sam režim ishrane, tako da se već sada osećam bolje - rekao je voditelj

  • 1

Ognjen Amidžić imao je manje probleme sa zdravljem, ali je na vreme reagovao da ih reši. Voditelj se svojevremeno osećao pospano i umorno, i bio je gladan, pa je potražio pomoć lekara. Ognjenu je dijagnostikovana insulinska rezistencija, odnosno poremećaj metabolizma.

Kako saznajemo, Ognjen je na specijalnom režimu dve godine. Dva dana se hrani po propisima, a treći dan je "slobodan", malo da popusti. Sada se odlično oseća i nije više umoran. Da mu lekari nisu otkrili ovaj poremećaj, Ognjen bi za godinu dana dobio dijabetes.

Foto: Telegraf

- Istina je, imam insulinsku rezistenciju. Ali to nije ništa strašno, veći problem predstavlja ženama koje žele da ostanu u drugom stanju. Pijem neke tablete na biljnoj bazi, to čak i nisu tablete i promenio sam režim ishrane, tako da se već sada osećam bolje. Nije to ništa strašno, ali je dobro što sam bio na pregledima - rekao je Ognjen, a prenosi "Pink.rs".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beba

    16. septembar 2017 | 10:45

    Insulinska rezistencija se leći lekovima a ne biljnim tabletama, to je ozbiljna bolest. Ovo govorim zato što mladi, koji se ugledaju na svoje idole i prate ono što izjavljuju, ne prihvate i takve činjenice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA