≫ 

MILOMIR MARIĆ TVRDI: U Jelenino ubistvo je umešano više lica, krili su tragove na razne načine!

- Priča o tome kako je ona tuda trčala, pa ju je neki slučajni prolaznik ubio od početka je prazna i potpuno neuverljiva - izjavio je Marić

  • 38

Pre tri nedelje Milomir Marić je izjavio da će Zoran Marjanović biti uhapšen ako uđe u "Zadrugu", a nakon Marjanovićevog hapšenja urednik televizije "Happy" kaže da nije vidovit, već da je samo logično razmišljao.

Nakon saznanja da je uhapšen, učesnici Zadruge otkrili šokantnu temu o kojoj je Marjanović pričao u rijalitiju! (VIDEO)

- Čitava ta priča je od početka jako misterizna i nekako je logičan zaključak bio da će Zorana uskoro uhapsiti. Nova forenzička ispitivanja ukazuju na to da Jelena nije ubijena na nasipu. Priča o tome kako je ona tuda trčala, pa ju je neki slučajni prolaznik ubio od početka je prazna i potpuno neuverljiva. Očigledno je da je ubijena negde drugde i doneta na nasip, a da je u svemu tome učestvovalo više lica i da su tragovi skrivani na razne načine - izjavio je Marić i dodao da je naglo došlo do novih saznanja u istrazi.

Foto: Telegraf

- Inspektor koji je vodi slučaj je smenjen pre nekoliko meseci i od tog trenutka zločin je krenuo da se raspliće. Neko je izgleda pokušavao da sakrije tragove. Zašto je to činio, niko ne zna, samo znam da Zoran Marjanović nije neka važna ličnost da bi taj zbog njega to radio. Neko je još tu umešan - ubeđen je Marić.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    18. septembar 2017 | 10:01

    Hvala bogu pa ovom glava ne sluzi samo za sisanje...a uhapseni mozda nije direktni ubica,ali105% zna ko je??? Znaci,u pritvoru je prava osoba!!!

  • Maja

    18. septembar 2017 | 10:08

    Tako je Maricu

  • Dragica

    18. septembar 2017 | 11:23

    Marić je najinteligentniji novinar trenutno u Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA