Bio sam srećan što su nas bombardovali! Stradamo, i treba da stradamo! Izjava Marka Bulata izazvala haos na internetu! (VIDEO)

- I Hristos je stradao... nosio je krst i razapeli su ga. Svi apostoli su stradali, sve mučenik do mučenika - rekao je Bulat

  • 35

Pevač Marko Bulat je izazvao pravi rat komentarima na internetu, kada je nedavno izjavio da je bio srećan kada je Srbija bombardovana 1999.

Marko Bulat se oglasio posle skandala zbog droge, nećete verovati na koji način! (VIDEO)

Bulat je govorio o tome kako strane sile na sve načine pokušavaju da unište Srbiju, a da je prvi korak ukidanje ćirilice.

- Ćirilica je moje pismo, svi moji preci su pisali ćirilicom. Prvo što je NDH uradila je da ukine ćirilicu. A mi ne želimo da pišemo ćirilicom i sramota nas je da kažemo da smo Srbi. A treba ponosno da kažeš da si Srbin, da te napadaju ko što su Hrista napadali, Dok te god diraju i napadaju, to znači da si na dobrom putu. Ja sam bio srećan što su nas bombardovali, to znači da smo na pravom putu. Nismo oni, mi nismo ti. Stradamo... i treba da stradamo! I Hristos je stradao... nosio je krst i razapeli su ga. Svi apostoli su stradali, sve mučenik do mučenika. A mi mislimo da ćemo imati komfor da umremo prirodnom smrću, teško, teško - poručio je Bulat.

Ova izjava je pokrenula lavinu komentara, jedni podržavaju Marka Bulata, dok ga drugi napadaju zbog neprimerenih izjava.

Pogledajte izjavu Marka Bulata o bombardovanju i ćirilici (premotajte na 21:17):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA