≫ 

Lukasova glumica pre njega bila u vezi sa vođom "kavačkog klana"! (FOTO)

- To je tačno, ali zaista ne vidim razlog da se o tome piše - potvrđuje Petrovićeva.

  • 3

Od rastanka od Sonje Vuksanović, Aca Lukas se ne smiruje, pa je tako pre nekoliko dana na splavu River bio sa izvesnom Barabrom Petrović.

Kako smo prvi pisali, Barbara je po zanimanju glumica, a igrala je u serijama "Naša mala klinika", te "Budva na pjenu od mora".

Jedno pojavljivanje sa Lukasom bilo je sasvim dovoljno da počnu da "cure" informacije o njenom privatnom životu, a jedna od njih jeste i ta da je Barbara bila devojka vođe "kavačkog klana", Vladimira Roganovića!

- Barbara i Vlada su se mnogo voleli i malo je falilo da njihova veza dođe do oltara. Ipak, imali su dosta drugačije poglede na život, zbog čega su se često svađali i odlučili su da se rastanu 2016. Godinu dana kasnije on je završio u zatvoru - rekao je izvor i dodao da je romansa sa Lukasom bila neočekivana.

Ovu informaciju potvrđuje i sama glumica.

- To je tačno, ali zaista ne vidim razlog da se o tome piše. Moj privatni život je moja stvar, nikada ga nisam komentarisala pa neću ni sada, kao što neću da komentarišem vezu sa Lukasom - kaže Barbara.

Ko su braća Roganovići?

Podsetimo, Duško N. Roganović (32) je u podmetnutoj eksploziji 25. aprila ove godine ostao bez obe noge. nakon toga srpska policija uhapsila je i njegovog brata od strica Vladimira M. Roganovića (31), zajedno sa njegovim prijateljima Igorom Bošnjakom i Lukom Medićem, zbog sumnje da je falsifikovao dokumenta, ali ova braća iza sebe imaju mnogo mračniju istoriju.

Foto: Facebook/Podrska Za Novljane Roganovic Vladimira,Duleta i Cadja,Uz Vas Smo!

Braća Roganovići okarakterisani su kao vođe "kavačkog klana" a u žižu javnosti dospeli su 2009. godine nakon ubistva vođe navijača "Delija" Marka P. Vesnića. Obojica su, zajedno sa Draženom Čađenovićem koji im je bio saučesnik, bili u bekstvu, dok se nisu predali. Zbog ovog ubistva Duško Roganović osuđen je na 12 godina zatvora, a odlukom Apelacionog suda smanjena mu je zatvorska kazna na osam godina.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA