≫ 

VELIKA ESTRADNA TAJNA: Lepa Lukić volela Gišku! (VIDEO)

- Zoran Kalezić je ušao sa Giškom i još dvojicom ljudi. I ja kažem Zoranu: "Bože, ko je ovaj čovek, što je lep". A on mi kaže: "E, to ti je Giška" - ispričala je Lepa Lukić

  • 4

Početkom osamdesetih Lepa Lukić je, kako se priča, bacila oko na Đorđa Božovića Gišku, za kojeg je govorila da je baš lep čovek.

Lepu Lukić su pitali da li je imala seks na jahti, a njen odgovor je OBJASNIO!

Pre nekoliko godina Lepa je otkrila kako je upoznala Gišku.

Foto: Telegraf

- Bila sam sa Zoranom Kalezićem u restoranu "Vardar", i Zoran je ušao sa Giškom i još dvojicom ljudi. I ja kažem Zoranu: "Bože, ko je ovaj čovek, što je lep". A on mi kaže: "E, to ti je Giška". Ijaoj, ja se živa prepadnem, a on mi kaže: "Znaš kako je on dobar, on je lafčina, nikad ti ne bi napravio nešto nažao". I mene Zoran odvede za sto, mi sednemo da se upoznamo, a Kalezić kaže: "Znaš šta je rekla Lepa? Da si lep", a on odgovori: "Jesam lep? Pa i Lepa je lepa" - rekla je Lepa Lukić.

Lepin bivši muž Vlada Perović, koji je tokom osamdesetih bio vlasnik čuvene "Duge", kaže da je pevačica pre njega, upoznala Gišku.

Foto: Telegraf

- Koliko znam, Lepa je Gišku upoznala pre mene. Pevala je po Nemačkoj i verovatno su se tada tamo i sreli. Ona nije htela da dolazi u klub jer je bila ljuta na mene. Možda je bila dva puta. Znate kako, kada se žena razvede, šta će ona kod bivšeg muža. Najbolje će vam ona reći, jer ja ne znam da li je bilo šta rekla Giški - izjavio je Perović.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskreno

    25. septembar 2017 | 00:11

    Lepa, to ti je ženski Toma Zdravkovic! Haha legenda

  • Maja

    25. septembar 2017 | 12:51

    U pravu je Giska i Lepa je lepa

  • salko

    15. oktobar 2017 | 09:38

    Bas dirljivo.Evo scenarija za nastavak kultnog Prohujalo sa vihorom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA