Počele pripreme za izbor Miss Srbije 2017: Ko kaže da je misicama lako?

Putem portala Telegraf.rs biraće se i Miss Interneta Srbije. Glasanje će početi 1.10. i trajaće do 09.10.2017. godine

  • 2

I ove godine Vesne de Vinča, predsednica Miss Sbija org. je sa timom stručnjaka krenula u kretivni pohod pripreme za izbor najlepše devojke Srbije 2017. godine.

MOJ PRIJATELJ DONALD TRAMP: Evo šta BUDUĆI PREDSEDNIK SAD stvarno misli o SRBIMA!

Srpske lepotice su se u luksuzni Grand Resort Porto Carras smestile u četvrtak, 21. septembra, gde su istog dana započele dvonedeljne pripreme uz dobru postavku kreativnog direktora Nebojše Pilipović –Pila.

Pod budnim okom supervizorke Đurđine Vojvodić, radni dan srpskih misica počinje tai či vežbama koje devojke podučava Drago Vulinović, dugogodišnji instruktor ovih vežbi kineske medicine. Drago lepotice uči i kulturi pokreta i neverbalnoj komunikaciji, dok je za fitnes i časove tenisa zadužen Mili Veljković.

Foto: Promo

Hod po pisti devojke će dovesti do savršenstva svakodnevno radeći sa Adrianom Čortan, koja je, istovremeno, devojkama održala i radionicu na temu ličnog PR-a, javnog i televizijskog nastupa.

Kada su u pitanju komunikacija i odnosi sa medijima, devojkama je predavanje na temu „Odnosi sa medijima“ održala Tatjana Mišović, novinarka i urednica Color Press Grupe.

Foto: Promo

Profesor Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, kostimograf i scenograf Miodrag Tabački je tokom maestralnog predavanja o scenskom nastupu preneo takmičarkama neke od najznačajnijih segmenata iz svog višedecenijskog radnog iskustva.

Za stajling devojaka zadužen je Mladen Milivojević Baron, dok o frizurama brine frizerski salon “Češalj i Makaze” i frizer Raša Petrović.

Foto: Promo

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity i make-up artistkinja Magdalena Kozačenkov potrudiće se da misice zablistaju ispred objektiva fotografa Zorana Mirčetića i Igora Đorđevića.

Foto: Promo

Veče služi za radionice, predavanja i sumiranje utisaka, te planiranje narednog dana, kako tima, tako i mladih takmičarki.

Narednih dana lepotice očekuje nova grupa predavača, koji će se, sve do povratka u Beograd, koji je planiran za 3. oktobar, smenjivati u radu sa njima.

Foto: Promo

Finalno veče izbora za ovogodišnju mis Srbije održaće se 9. oktobra u Studiju televizije Pink u Šimanovcima i posvećeno je čuvenoj srpskoj slikarki Olji Ivanjicki.

Naša novinarka, Kristina Bezbradica, će se sutra pridružiti misicama, tako da očekujte pregršt fotografija i vesti o našim lepoticama!

Foto: Promo

Putem portala Telegraf.rs biraće se Miss Interneta Srbije. Glasanje će početi 1.10. i trajaće do 09.10.2017. godine.

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŠmiZla

    26. septembar 2017 | 22:51

    Znate šta? Lako je biti lep i zgodan kad si mlad! Nego da se lepo organizuje izbor za mis, ali za: 35+ pa da vidimo onda! 😎

  • Milan

    26. septembar 2017 | 08:21

    Devojka u crnom kupacem, druga s leva na zadnjoj slici...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA