Rasta odbio da naplati pesme za Elenu Kitić, ali je tražio nešto drugo zauzvrat, i totalno šokirao Mileta Kitića!

Mile Kitić i Marta Savić su odlučili da Rasti plate koliko god da traži, ali nisu mogli da veruju kada im je on rekao da će on to uraditi besplatno

  • 18

Mlada Elena Kitić pokušava da izgradi muzičku karijeru, njeni roditelji Mile Kitić i Marta Savić su spremili velike pare da bi finasirali njen album koji bi trebalo da uradi Rasta, ali su bili načisto šokirani kada im je reper rekao da ne želi da naplati pesme za Elenu.

Pogledajte kakvu frizuru sada fura Rasta, a tek da vidite u kakvoj mašini se vozi (FOTO)

Budući da se zna da je Rasta pravi majstor za hitove, Mile i Marta su odlučili da reperu plate koliko god da traži, ali nisu mogli da veruju kada im je on rekao da će on to uraditi besplatno, i objasnio im da će on svoj rad naplatiti na drugi način.

Foto: Instagram/elenakitic

- Rasta je rekao Miletu i Marti da im je ćerka veoma talentovana, da je buduća zvezda i da on želi da joj pomogne tako što će spotove koje bude uradila za te pesme staviti na svoj Jutjub kanal, a od pregleda će svakako i zaraditi i tako naplatiti pesme koje joj je uradio. On na taj način već sarađuje i sa mladom pevačicom Rinom, te želi da tim putem krene i sa mladom Elenom, jer mu je očigledno to isplativije - navodi izvor blizak Rasti.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/izvor: Puls)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA