KEBA LAGAO! BIA saopštila zbog čega je pevač ZAISTA priveden!

- Ističemo da navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pesmom pomenutog Kojića, i da su tom prilikom razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen - navodi se u saopštenju BIA

  • 45

Nakon što je Dragan Kojić Keba izjavio da je u subotu priveden u Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) na informativni razgovor zbog svoje nove pesme koja navodno, ugrožava nacionalne interese, oglasila se BIA koja je demantovala pevača, i u svom saopštenju navela da njegovo privođenjue nema nikakve veze sa pesmom.   

BIA privela Kebu: Pevač saslušan jer je PESMOM ugrozio NACIONALNE INTERESE?!

Da podsetimo, Keba je izjavio sledeće:

- Čuli su moju novu pesmu koju ću objaviti u decembru. Ne znam kako su uopšte došli do snimka. Zaključili su da pesma nije podobna za nacionalni interes, tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje!

Foto: A. Nalbantjan

Međutim, BIA tvrdi da stvari stoje sasvim drugačije i u saopštenju Bezbednosno-informativne agencije se navodi:

"Pripadnici BIA su 28. septembra 2017. godine, vršeći svoje redovne poslove na zaštiti bezbednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obaveštenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog dela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem. Ističemo da navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pesmom pomenutog Kojića, i da su tom prilikom razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA