≫ 

BORBA ZA ZVEZDE GRANDA: Zakuvalo se, najpoznatije muzičko takmičenje se vraća na "Pink"?

SBB, koji je većinski vlasnik "Granda", pregovara sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom "Pinka", ali istovremeno traju i razgovori između "Antena grupe", vlasnika "Prve" i SBB-a

  • 10

Nakon što u subotu nije prikazana prva epizoda nove sezone "Zvezda Granda", počele su spekulacije šta se zaista dogodilo, a situacija se definitivno zakuvala kada je počelo da se šuška da će se popularno takmičenje možda vratiti na "Pink".

Kako saznajemo, prva epizoda nije prikazana zbog nesuglasica između "Antena grupe", vlasnika TV "Prva" i SBB-a koji je većinski vlasnik "Granda".

Prema informacijama Telegrafa, SBB pregovara sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom "Pinka", ali istovremeno traju i razgovori između "Antena grupe", vlasnika "Prve" i SBB-a. Ukoliko SBB i "Antena grupa" postignu dogovor, "Zvezde Granda" i "Nikad nije kasno" ostaju na "Prvoj". Budući da je SBB vlasnik 51 odsto akcija "Granda", Saša Popović neće imati presudnu reč u ovim pregovorima.

Foto: Telegraf

Međutim, nikakav definitivni dogovor još nije postignut sa bilo kojom stranom, a prema našim informacijama, jedan od mogućih scenarija je da u subotu, 7. oktobra, na "Prvoj" bude prikazana prva epizoda "Zvezda Granda", a ostatak sezone na "Pinku" - naravno, pod uslovom da SBB i Željko Mitrović postignu dogovor.

Foto: Telegraf

Tragom ovih informacija, kontaktirali smo Željka Mitrovića, kao i čelne ljude "Granda", i nijedna strana nije imala bilo kakav zvaničan odgovor.

Za sada sve ostaje u sferi nagađanja, jer konačni dogovor još nije postignut, a uskoro ćemo videti kako će se razrešti drama oko "Zvezda Granda", i da li će šou ostati na "Prvoj" ili otići na "Pink"...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ukleti Holanđanin

    3. oktobar 2017 | 23:42

    Evo zašto ja mislim da će se Grand vratiti na Pink. Prvo zato što je skoro 30% ljudi odjavilo mts kablovsku zbog sve većeg pritiska dotičnog da njegovi kanali zauzmu celu kablovsku. Mts kablovska je postala krovna antena. Jedina mala razlika između ove kablovske i krovne antene je što ova kablovska hvata i par stranih kanala. Da se nelažemo dok je Grand bio na Pinku zvezde granda su imale visok tretman i dosta su bile zastupljene. Od kada su prešle na Prvu pola pevača nisam video. Mene raduje ovo ako je tačno?! Mozda ubace i N1, a mozda i ne. ☺ Vazno je da su se Žeks i Karleuša pomirili.☺ Sad mogu mirno da spavam😂

  • Zis

    4. oktobar 2017 | 07:25

    Sta ce ovaj narod bez Zvezda Granda mucenici malo ima sunda na televiziji pa fali jos !!!!

  • Vojvoda Putnik

    3. oktobar 2017 | 23:55

    Koja tenzija..prosto ne mogu da docekam da saznam sta ce se dalje dogadjati..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA