Dingospo Dali objavljuje album za Long Play (VIDEO)

Dingospo Dali, vođen raznim uticajima bendova uglavnom mračnijeg zvuka, na autentičan način spaja gruv i ritmičnost sa nežnošću i melodičnošću u 12 pesama albuma "Sve dok mislim da je ovo drugi svet", kog je nedavno najavio spot "Sa krova"

  • 0

Alternativni rok sastav Dingospo Dali objaviće ove jeseni svoj prvi album "Sve dok mislim da je ovo drugi svet".

Album će na CD-u izdati promoterska kuća Long Play.

Dingospo Dali, vođen raznim uticajima bendova uglavnom mračnijeg zvuka, na autentičan način spaja gruv i ritmičnost sa nežnošću i melodičnošću u 12 pesama albuma "Sve dok mislim da je ovo drugi svet", kog je nedavno najavio spot "Sa krova".

- Na albumu je uhvaćen i sačuvan trenutak jednog posebnog perioda u našim životima koji je neizbrisiv i neponovljiv. Smatramo da tim albumom dovoljno jasno predstavljamo ko smo mi, koji su naši koreni u muzici, kako smo napravili prve korake, i kuda smo se tim koracima uputili - kaže pevačica Sandra Grubić.

Beogradski bend neobičnog imena ("Prvobitna ideja je bila da se zovemo Dingospo, ali dok smo sedeli okruženi ogromnim posterom Salvadora Dalija, tome smo dodali i nastavak"), čine i bubnjar Nikola Vidojević, basista Nemanja Bulatović i gitaristi Nikola Mišić i Miloš Kasalović.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA