≫ 

NEĆETE VEROVATI KO JE GRAD ZAMENIO ZA SELO... Poznati pevač se pohvalio novom pesmom i komšijama za poželeti (FOTO)

- Život na selu ili život na silu (u gradu)? Neka bira tko što hoće, ja sam odabrao. Moji jedini susjedi - napisao je Toni Cetinski

  • 15
Foto: Facebook/Toni Cetinski

Pevač Toni Cetinski je putem Facebooka iznenadio obožavatelje objavom o promenama u njegovom životu najaviši da se nakon 25 godina seli iz Zagreba u rodnu Istru i najaviši svoju novu pesmu "Nemam sreće sa tobom" koja je radila naša Beogradjanka Aleksandra Milutinović.

Na selu uživa u mirnom okruženju a fanovima je, našalivši se, pokazao ko su mu prve komšije i kakva je seoska idila..

Foto: Facebook/Toni Cetinski

- Život na selu ili život na silu (u gradu)? Neka bira tko što hoće, ja sam odabrao. Moji jedini susjedi - napisao je pored nekoliko fotografija na kojima su krave.

Foto: Facebook/Toni Cetinski

Singl "Nemam sreće s tobom“ rađen je u jednostavnom maniru, što je, prema Tonijevim rečima, vraćanje njegovom izvornom zvuku.

- Svaki singl je za mene svaki put novo dokazivanje i nova priča u koju idem, vraćajući se starom zvuku. Pojednostavljujem – bez puno pretjerivanja u aranžmanima, pribiližiavam zvuk onome kako zvučimo uživo. To je bio cilj i mislim da smo uspjeli. I tako ćemo, kao što smo na prethodnom singlu „Laku noć“, i sa ovim nastaviti u nadi da će se novi album pojaviti negdje oko Valentinova, tj. Dana zaljubljenih - kazao je Toni.

Foto: Marko Todorović

A vi ne propustite da u nedjelju u 18h na Facebook stranici Toni Cetinski sa tajne lokacije u 4k rezoluciji premijerno uživate u LIVE novog singla "Nemam sreće s tobom" a pola sata nakon toga i na njegovom YOU tube kanalu.

Foto: Marko Todorović

A za sve ljubitelje njegovog glasa Toni će u četvrtak se družiti sa beogradskom publikom u klubu Kasina gde ćete moći premijerno i uživo čujete ovu pesmu koja je na radio stanicama za samo par dana postala pravi hit i na vrhu svih top lista.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    8. oktobar 2017 | 12:11

    Lako je glumcima, pevacima, estradnim licnostima koji ne moraju putovati svaki dan na posao u 6h. Aj' da ga vidim da prestane da se bavi pevanjem, da zivi i zaradjuje na selu, e to bi bila senzacija.

  • Tiki

    8. oktobar 2017 | 13:35

    Genijalac! Bravo Toni!

  • Cika Velja

    8. oktobar 2017 | 09:07

    Vratio se na rodno ognjiste!!! I sta da mu se kaze osim...sad je sretan covek!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA