≫ 

MUŠKARCI SE PREZNOJAVALI: Seksi Ministarka se skinula u bodi, isturila guzu, posle njenog novog VRELOG nastupa retko ko je ostao ravnodušan! (VIDEO)

Edita Aradinović je na uspešan način imitirala Severinu u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 10

Edita Aradinović ponovo je vrelim nastupom zapalila studio emisije "Tvoje lice zvuči poznato", i to u ulozi Severine je vrelim nastupom zapalila studio. Ona je u potpunosti "skinula" svoju koleginicu, s kojom ima duet "Uno momento", a posebno je bio provokativan drugi deo njenog nastupa.

Edita se skinula u bodi, a svojim seksi pokretima očarala je pre svega muški deo publike.

- Edita ti si izuzetno talentovana devojka, ne samo da si prelepa, i što imaš scenski nastup koji je očaravajući, i ta energija... Sad si pokazala da imaš i tu glasovnu transformaciju, koja je stvarno odlična! Nisi morala da trčkaraš okolo, mogla si samo da staneš i da pevaš, jer Severina ima taj specifičan glas, a obe imate taj scenski seksipil koji je izvanredan! Stvarno si me oduševila! - rekao je Andrija Milošević, jedan od članova žirija.

Printskrin: Youtube/Emotion Production

S njim se složila i Aleksandra Radović.

- Odlično si je skinula, i scenski nastup je bio odličan. Bilo je tu malo falšića, ali to uopšte nije ništa smetalo. Bila si jednako dobra kao prošli put, samo nastavi tako! - rekla je Aleksandra Editi.

Podledajte nastup Edite Aradinović:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA