DA SE NAJEŽIŠ! Ovako je Milica Todorović RAZVALILA pesmu "Jutros mi je ruža procvetala" u holivudskom filmu! (VIDEO)

Milica Todorović našla se rame uz rame sa slavnim glumcem Benom Kingslijem u filmu "Običan čovek"

  • 15

Milica Todorović se odavno pokazala kao sjajan talenat, kako u pevanju tako i u glumačkim vodama, a mlada pevačica može se pohvaliti i internacionalnim uspehom. Naime, kao što je poznato, snimila je jednu od scena u američkom filmskom ostvarenju "An Ordinary Man" (Običan čovek), u kojem glavnu ulogu igra slavni glumac Ben Kingsli.

HOLIVUD JE NJEN: Pogledajte trejler za američki film sniman u Beogradu i u kojem se pojavljuje i Milica Todorović! (VIDEO)

Film reditelja Breda Spilberga je pre dve godine sniman u Beogradu, a u njemu Milica peva jednu od najpoznatijih sevdalinki "Jutros mi je ruža procvetala".

Printskrin: Instagram/bobanaboka

Video snimak koji dočarava samo kratak insert iz filma u kojem se Milica pojavljuje objavljen je na Instagramu, a mlada pevačica je svojim vokalnim sposobnostima zadivila baš sve.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. oktobar 2017 | 00:06

    Bolja je MIRJANA ALEKSIC da vidite samo kako ona to peva🎼🎤

  • Gaga

    10. oktobar 2017 | 00:52

    Mica_je_CARIC_nezna_se_da_li_lepse_peva_ili_glumi_ili_izgleda_Mico_NAJ_BOLJA_SI

  • Posmatrac

    10. oktobar 2017 | 10:45

    @Djole@ prvo treba da vidis u koje je vreme smestena radnja filma (sto se po kostimima da naslutiti) pa onda pricaj o produkciji. Budi siguran da Ameri NECE OMANUTI u produkciji i ako zvuci kako zvuci svakako ima razloga. Da, Milica savrseno izgleda i jednako savrseno peva. E sad sto smo narod koji voli da "pljuje" po svome i sto NIKAKO ne prastamo uspeh nasim ljudima to je vec druga prica. Milica je kako sa Kusturicom tako i samim pojavljivanjem u inostranom filmu postigla ono sto mnoge nase pevacice i glumice sanjaju citav zivot. Dakle, Milice BRAVOOOO! I siguran sam da je ovo tek pocetak tvoje uspesne muzicke karijere ne samo lokalnih vec i svetskih razmera. Uspeh se ne postize preko noci zato polako i sigurnim koracima grabi napred. Srecno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA