Rokeri Slonz sa Škrticama u Domu omladine (FOTO) (VIDEO)

Supergrupa Škrtice će svoj istoimeni, regionalno hvaljeni, debi album koncertno promovisati gromoglasno 3. novembra (21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, za koji je ulaznica 1.000 dinara preko mreže Eventim

  • 0

Supergrupa Škrtice održaće 3. novembra koncert u Domu omladine Beograda, gde će ispred njih nastupiti andergraund rokeri Slonz, koji su se regionalno pročuli nedavnim osvajanjem nagrade za najbolji bend na uticajnom Demofestu u Banja Luci.

- Cenimo Škrtice, fanovi smo, i biće nam čast što ćemo otvoriti njihov koncert. Svirka sa Škrticama znači veliku priliku da se pokažemo pred širom publikom u Beogradu, jer za to nemamo često šansu. Svirali smo u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, predstavili na pravi način naš rad, i sad konačno imamo priliku za to u Beogradu - poručuju Slonz.

Šabački Slonz muzički obrađuje teme koje se kreću od najapsurdnijih događaja koji su ostavili trag na njih do apstraktnih priča sa jakom suštinom, a od dosadašnjih nastupa pored Demofesta (najbolji demo bend i gitarista), ističu se prošlogodišnji Šabački letnji festival, finale "Bunt Rock Mastersa 2017", kao i  ovog oktobra "Velika rok eksplozija" u Zagrebu. Basista Nenad Tošić, pevač i gitarista Nikola Mijailović i bubnjar Borivoje Tošić trenutno spremaju album prvenac, koji se očekuje sredinom 2018. godine.

Foto: Ružica Ristivojević

Supergrupa Škrtice će svoj istoimeni, regionalno hvaljeni, debi album koncertno promovisati gromoglasno 3. novembra (21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, za koji je ulaznica 1.000 dinara preko mreže Eventim.

- Dođite da se ogrejemo na emociji i na energiji u ovom nevremenu koje vlada oko nas i u nama. Malo da budemo zajedno, da budemo solidarni u svome postojanju. Škrtice vas čekaju da vam daju obilje smislenih poruka - poziva frontmen Škrtica Zoran Kostić-Cane.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA