Sale Tropiko na štandu Telegrafa: Ne pravim skandale i nemam prijatelje koji su skandalozni (VIDEO)

Frontmena "Tropiko benda" ugostili smo na trećem Sajmu medija u Beogradu

  • 2

Treći po redu sajam medija "Media Market" počeo je danas, a jedan od najupečatljivijih štandova svakako je štand portala Telegraf.rs koji vam nudi razne sadržaje od 25-29. oktobra. Naš štand posetio je i frontmen najpopularnijeg benda u Srbiji, Sale Tropiko, sa kojim smo ugodno proćaskali.

Milica Pavlović napravila KOLAPS na štandu Telegrafa na Sajmu medija: Na stotine klinaca opkolilo zvezdu "Granda" (FOTO)(VIDEO)

Sale je između ostalog otkrio koje novine čita, šta ga najviše opterećuje kada pročita, ima li vremena za čitanje knjiga i koliki je skandal majstor.

- Nisam uopšte skandal majstor, živim mirnim i normalnim, porodičnim životom i bavim se poslom koji volim. Nisam dolazio u susret sa takvim stvarima. ali verujem da mnoge moje kolege imaju tako nekih životnih stvari, pa onda i životnih naslova, tj. naslova u novinama - rekao nam je pevač.

Prntskrin: Telegraf

Budući da je popularnost "Tropiko benda" i dalje u samom vrhu i to zahvaljujući isključivo dobrim pesmama i odnosu prema publici, nismo mogli da ne pitamo Saleta u čemu je "tajna".

- Mi smo momci koji volimo svoj posao i radimo to najbolje što umemo. Na nastupima dajemo sve od sebe. To i jeste poenta ovog posla da usrećujemo druge ljude, a ne da im pravimo problem u životu - izjavio je Sale.

Printskrin: Telegraf

Žena u bendu im ne nedostaje, sjajno im ide i ovako, a novi album "Tropika" na radost njihovih obožavalaca trebalo bi da se pojavi na tržištu već do polovine decembra, kada će momci objaviti i novi spot.

Pogledajte ceo razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA