Plakali smo zajedno, obećao je da će se boriti svom snagom: Muharem Serbezovski posetio Sinana Sakića u bolnici i preneo pevačevu poruku fanovima

- Jedva sam čekao da zagrlim svog prijatelja, jer nisam mogao da se smirim dok ga nisam video - rekao je Muharem Serbezovski

  • 5

Sinan Sakić i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi Kliničkog centra u Tuzli, a njegovo zdravstveno stanje pogoršalo se nakon ugradnje tri stenta.

Drži se Sinane, tvoja sestra je uz tebe! Stoja poslala bolesnom Sakiću poruku podrške! (FOTO)

Pevačeva najveća podrška je njegova porodica, supruga Sabina i sin Alen Sakić, a njih dvojica poslali su sinoć poruku za sve one koji su legendu narodne muzike nedavno "sahranili" putem društvenih mreža, kojima je preksinoć odjeknula lažna informacija da je Sinan preminuo.

Foto: Privatna arhiva

Sabina Sakić za Telegraf: Teško mi je, Sinan je i dalje na intenzivnoj nezi

Vest o kritičnom zdravstvenom stanju Sinana Sakića potresla je njegove kolege i čitav region, a pevača je u tuzlanskoj bolnici uz dopuštenje supruge Sabine posetio njegov veliki prijatelj i kolega Muharem Serbezovski, koji je priznao da su obojica tog trenutka zaplakali.

Foto: A. Nalbantjan, Telegraf

- Suze su tekle i meni i njemu. Jedva sam čekao da zagrlim svog prijatelja, jer nisam se mogao smiriti dok ga nisam video. Kazao mi je da poručim njegovim fanovima kako će se boriti svom snagom. Obećao je svima onima koji se brinu za njega da će živeti i pevati samo za njih. On će se vratiti puno jači. Mi smo godinama iskreni prijatelji i, ako Bog da, obećao sam mu da ću ga posetiti opet u petak - izjavio je Muharem za jedan bosansko-hercegovački portal.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA