Ana Stanić posetila štand Telegrafa na Sajmu medija: Prezadovoljna sam svojom novom pesmom, želim da budem aktivna u narednom periodu (FOTO) (VIDEO)

- Posle neke pauze izbacila sam novu stvar "Ono što smo mi". Ljudima se jako dopada i u najskorijem periodu ću izbaciti još jednu pesmu, malo sporiju, baladu - rekla je pevačica za naš portal

  • 1

U toku je Sajam medija, a štand portala Telegraf.rs posetila je još jedna poznata ličnost. U pitanju je Ana Stanić. Ekipa našeg portala porazgovarala je sa pevačicom, koja je nedavno objavila svoju novu pesmu pod nazivom "Ono što smo mi".

Ana nam je otkrila da je zadovoljna reakcijama na njen novi hit.

- Prezadovoljna sam. Posle neke pauze izbacila sam novu stvar "Ono što smo mi". Ljudima se jako dopada i u najskorijem periodu ću izbaciti još jednu pesmu, malo sporiju, baladu. Želim da budem aktivnija u narednom periodu... - rekla je Stanićeva za Telegraf.

foto:Telegraf

Anu smo pohvalili da fenomenalno izgleda, a ona nam je otkrila koja održava liniju, da li se plaši starenja, odnosno kako se neguje.

- Imam moju kozmetičarku Emu kod koje idem bukvalno poslednjih 12 godina jednom mesečno. Ona mi mućka tu neke koktelčiće. Pod nož, naravno, nisam išla, niti nameravam. Imam uobičajenu dnevnu negu, zdravo se hranim, ne pušim, pijem vrlo umereno. Mislim da vodim relativno uredan život... - priznala nam je Ana.

Ana je ispričala da ima dobar odnos sa medijima i da bi volela da u prvom planu bude njena muzika.

Pogledajte kompletan intervju sa Anom Stanić:

Inače, Ana Stanić je izbacila i spot za pesmu "Ono što smo mi". Režiju je pevačica  poverila proslavljenom reditelju velikog hita “Jesen samuraja”, Danilu Bećkoviću i ekipi produkcione kuće Gargantua. U spotu se pojavljuju glumica Jelena Gavrilović i njen kolega Slaviša Čurović.

Ana u spotu za numeru “Ono sto smo mi”, po uzoru na prve, prave urbane heorine, poput Modesti Blejz, osvaja sliku, maestralno se borivsi protiv negativaca u pravom malom filmu za svoj singl.

- Ovo je pesma sa dubokom emocijom koja na jedan nežan način govori o borbi za ljubav. U spotu smo tu borbu podigli na jedan novi nivo, u kome sam ja akciona heroina osvetnica koja ruši sve pred sobom na putu ka svom cilju. Htela sam da u spotu prikažem zensku odlučnost i snagu i neuništivost. Snimanje mi je zbog scena borbe i detaljnog filmskog pristupa bilo verovatno najnapornije do sada, ali sam uživala svakog sekunda zahvaljujući ekipi vrhunskih profesionalaca - rekla je ona.

Pogledajte spot za pesmu "Ono što smo mi":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нк

    26. oktobar 2017 | 19:00

    Trenutno su tu sloba luna i ostale budalastine nista od tvoje aktivnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA