≫ 

Ispaštao sam jer sam slušao druge ljude, a ne svoje srce: Bane Mojićević na štandu Telegrafa otkrio zbog čega se danas iskreno kaje (VIDEO)

Prvi pobednik "Zvezda Granda" otvorio je dušu u razgovoru za naš portal

  • 1
Foto: A. Nalbantjan

Ovih dana štand portala Telegraf.rs na Sajmu medija posetio je veliki broj poznatih ličnosti. Posle Minje Subote, Merime Njegomir, Milice Pavlović, Rade Manojlović, Goce Tržan, Ane Stanić, Željka Bebeka, Sare Jo i mnogih drugih, sa našom ekipom na najvećem štandu na Sajmu medija družio se i prvi pobednik takmičenja "Zvezde Granda" Bane Mojićević.

NEZAPAMĆENA LUDNICA, PLJUŠTALI SELFIJI: Klinci opkolili Radu Manojlović na štandu Telegrafa! (FOTO)

Pre nego što je došao na naš štand, Bane je obišao Sajam knjiga, gde je, kako nam rekao, gledao knjige i mnoge stvari edukativnog sadržaja za svoju decu.

Na početku razgovora, Mojićević nam je koje rubrike u medijima voli da čita.

- Štampane novine sam odavno prestao da kupujem, vesti ne gledam, slušam dosta radio, slušam vesti... Što se tiče portala, najviše čitam sportske vesti i džetset, čisto da budem u toku šta se dešava. Ne volim skandale, ne volim da čitam o tome... - iskreno je rekao Bane za Telegraf.

Foto: A. Nalbantjan

Pevač nam je objasnio da voli da čuva svoj privatni život za sebe i da sa novinarima ima korektan odnos. Bane, koji je svojevremno pobedio u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato", kaže da slabo prati ovogodišnju sezonu ovog šou-programa.

- Pratim TLZP najviše zbog Steve (Anđelkovića, prim. aut), drugara koji učestvuje tamo. Ostali su na istom kvalitetu produkcijskom... Što se tiče samih učesnika, zanimljiv je spoj... Šta znam, niko mi se preterano izdvojio da bih komentarisao nekog posebno... Dobri su generalno svi - naveo je Mojićević.

Na naše pitanje da li bi nešto promenio kod sebe, Bane nam je otkrio da ima jedna stvar.

- Promenio bih svoj stav. Promenio bih to da slušam samo svoje srce i nikoga više. Zato što sam mnogo slušao ljude sa strane i onda sam ispaštao za njihove greške i onda sam preuzimao njihovu odgovornost na sebe... To je jedino šta bih menjao. Ovako, išao bih istim putem - iskren je Bane.

Pogledajte kompletan intervju koji je za Telegraf dao Bane Mojićević:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA