ZVEZDE GRANDA: Ovi takmičari su zasluženo prošli u drugi krug! (FOTO)

Nekoliko fantastičnih nastupa i rasprava Jelene Karleuše i Ace Lukasa obeležili su još jednu epizodu "Zvezda Granda"

  • 8

Još jedno uzbudljivo veče "Zvezda Granda" je za nama, a novih osam talentovanih kandidata ima razloga za slavlje, budući da su prošli u naredni krug popularnog takmičenja.

PREKINUTO SNIMANJE ZVEZDA GRANDA! Karleuši pukle pantalone, izletela joj guza, Lukas plakao od smeha dok su Jelenu POPRAVLJALI! (VIDEO)

Tajanstveni član žirija ove subote bila je Suzana Mančić, dok su u stalnoj postavi sedeli: Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

Foto: Promo/Zvezde Granda

Kandidati koji su se, nakon baraža, plasirali u naredni krug su: Nevena Stojković, Nikola Janev, Boris Petrović, Nikolina Milosavljević, Jasmin Alievski, Katarina Ančić, Dragana Sremac i Aca Milosavljević.

Domaćini koji su i ove večeri vodili gledaoce, takmičare i žiri kroz program, a isto će činiti tokom cele sezone, jesu seksepilna Sanja Kužet i šarmantni Voja Nedeljković.

Foto: Promo/Zvezde Granda

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simke

    29. oktobar 2017 | 09:03

    Sramota Opet prolazi izgled a ne glas

  • BosnaE

    29. oktobar 2017 | 14:44

    Skandalozno!!! Kristina je imala 7 glasova DA i nije prosla u barazu. Ovo je katastrofa za Grand.

  • marijo

    29. oktobar 2017 | 18:21

    pogledao sam emisiju od početka do kraja i na kraju se razočarao jer Kristina je pjevala kao slavuj a nije prošla u 2 krug unatoč 7 zasluženih DA , ovih osmero kandidata nebi ni refren otpjevali kao ona (Kristina)a največa sramota od dvoje muških kandidata koji sa molili žiri da ih puste dalje iako su super lođe pjevali ......SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA