2 GODINE KASNIJE! Rada Manojlović konačno priznala da je Momirova sestra uticala na njihov raskid, a JEDNOM rečju je objasnila šta stvarno misli o njoj! (VIDEO)

Iako su mnogi mislili da će se njihova veza zaista krunisati brakom došlo je do raskida koji je u to vreme Radu mnogo pogodio

  • 8
Foto: Telegraf, www.mc.rs, Facebook

Kako izgleda to kada sudbina umeša prste Rada Manojlović videla je sredinom oktobra, kada se na beogradskom aerodromu Nikola Tesla srela sa dvojicom bivših momaka - Milanom Stankovićem i Momirom Gajićem.

MISLILA JE DA IH NISAM DOSTOJNA! Rada Manojlović pobesnela zbog Momirove sestre, pa konačno otkrila ISTINU o njihovom odnosu! (VIDEO)

Do problema verovatno ne bi došlo da je Momir bio sam, pošto je, kako Rada kaže, njegova sestra Tijana Gajić napravila neprijatnu scenu, kada ju je navodno upravo tada optužila da je namerno dovela medije na aerodrom.

Rada je to i potvrdila nekoliko dana nakon susreta, prilikom kojeg se, kako se jasno vidi na snimku, vrlo srdačno pozdravila i sa Momirom i sa njegovom surpugom i sestrom.

Naša ekipa prva je koja se sa Radom srela nakon ovog događaja, kada je Manojlovićeva bila specijalni gost našeg štanda na 3. po redu Sajmu medija.

Upravo tada odlučili smo da se sa Radom osvrnemo na taj susret o kojem već nekoliko nedelja svi govore.

- Ima onaj haštag "ono kad si baksuz"... (smeh) Ono kad si baksuz da sretneš dva bivša dečka u isto vreme (smeh) - nasmejala se Rada na početku, a potom je objasnila kako se zaista osećala.

foto : Telegraf

- Iskreno, najiskrenije, čudno... Ja Momira nisam videla više od 2 godine... Sa Milanom je drugačija situacija, to i vi znate. Mi se srećemo u emisijama, na aerodromima... Ostali smo u dobrim odnosima nakon raskida - kaže Rada.

Sinoć im je pevala na žurki, a evo šta Rada Manojlović stvarno misli o vezi Slobe i Lune, i da li bi ona RAZVELA oženjenog muškarca! (VIDEO)

- Dugo sam razmišljala, kad se budem oči u oči srela sa predstavnicima sedme sile, to jest sa vama, šta da kažem o tom "nemilom događaju" (smeh) Nije mi bilo ni drago ni krivo, niti sam se obradovala, nit nisam. Zaista je bila čudna situacija. Zadesile su se kamere koje i petkom i subotom i nedeljom čekaju nas pevače, i ja kažem "da li je moguće?!" Em se sve to dešava, stvarno mi je bio čudan osećaj, još sve to snima kamera, istovremeno. I sad, ne znaš kako da reaguješ- da li da priđem da se javim, da li da se ne javim... Sad, ono, kontaš u glavi, ništa se tu ružno nije desilo, svako svojim putem, što da mu ne poželim sreću? - iskreno priča Manojlovićeva.

foto : Telegraf

Na našu konstataciju da je najveći utisak tog susreta njen "sukob" sa Momirovom sestrom, Rada se suzdržavala da o njoj ne kaže sve što misli.

- Jaoj... Sve vreme razmišljam da li da nešto pričam o njoj. Ona bi htela, znam da bi htela da pričam o njoj. Sve ono što ste pročitali je istina - rekla nam je Rada, misleći na to da je Momirova sestra Radu optužila da je "ciljano dovela medije na aerodrom".

Međutim, o Momirovim roditeljima ima samo reči hvale.

- Stvarno, njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. (smeh) Kako se u narodu kaže, zaova ili zLaova?! (smeh) - upitala je Rada jasno stavivši do znanja šta misli o Momirovoj sestri.

- Ne možeš ljudima ugoditi, uvek postoji nešto što bi neko kod nekoga promenio, ali kad su dvoje u vezi oni prihvataju međusobne i vrline i mane, tako da ne treba neko treći da se meša i da ukazuje na mane koje neko ima ili nema - iskreno nam je rekla Rada.

Pogledajte kompletan snimak:

Kako je izgledao susret na aerodromu pogledajte klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    31. oktobar 2017 | 16:26

    Ima još zLaova. Neka im se samo vrati. Koliko su samo sreća uništile.

  • Opet Ja

    31. oktobar 2017 | 17:02

    Pa ne zove se slučajno zaova z(l)aova,svekrva svekr(i)va ili nevjesta nevje(š)ta...

  • Maja

    31. oktobar 2017 | 16:18

    Sto bre Rado smuva dete,tebi to nije trebalo mogla si da biras a ovako...????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA