Novi spot Ane Stanić u trci za najbolji spot godine, ali i još devet kategorija (VIDEO)

Od 1. oktobra, od kada i traje konkurs, u trci je više od 200 spotova koji će selekciona komisija sredinom decembra razvrstati u 20 kategorija, kada će i početi glasanje

  • 0

Konkurs za festival "MTS Vision – Over the top", koji vraća video muzičke nagrade u region, je u punom jeku.

Od 1. oktobra, od kada i traje konkurs, u trci je preko preko 200 spotova koji će selekciona komisija sredinom decembra razvrstati u 20 kategorija, kada će i početi glasanje. "Ono što smo mi", novi video spot Ane Stanić prijavljen je čak za deset kategorija. Tom prilikom ekipa Muzičke televizije Srbije popričala je sa Anom Stanić o novom video spotu ali i o tome koliko je ekranizacija pesme bitna za uspeh iste.

- Ja sam ona generacija koja je odrasla na MTV-u i podjednako se divila i spotovima i pesmama i tim pevačicama, pevačima, grupama, u smislu ne samo zvuka nego i njihovog vizuelnog identiteta, tako da mi je to nekako bilo prirodno tako da gledam i na svoje izražavanje, svoje bavljenje muzikom - rekla je Ana.

foto:Telegraf

Pevačica poznata po svojim pesma koje je uvek pratila savršena ekranizacija kaže da je snimanje spota za pesmu "Ono što smo mi" bilo vrlo zahtevno u tehničkom i produkcionom smislu, ali da joj to nije bio problem jer je želela, po prvi put, da ima akcioni spot u kom će baš ona biti akciona heroina.

"MTS Vision – Over the top" je festival koji slavi muzički spot, a Ana kaže da baš tako nešto nedostaje na ovim prostorima kada je muzika i spot u pitanju. Nije krila svoje oduševljenje zbog učešća na festivalu, pa je za sam kraj našeg druženja reka "Mislim da je ovo super inicijativa, super ideja i baš mi je drago da ću biti u tom takmičenju".

Za više informacija o festivalu "MTS Vision – Over the top", propozicijama i uslovima takmičenja kao i prijavama posetite www.mts.vision.

A koji je prvi spot koji je Ana snimila u samostalnoj karijeri i u kakvom sećanju joj je ostao isti, kao i celokupan razgovor pogedajte u videu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA