Razvod od 500.000 evra: Kako će Ana i Rasta podeliti najvredniji deo svoje imovine?

Ana i Rasta su pre nekoliko meseci počeli sa gradnjom luksuzne vile

  • 14

Pre nekoliko meseci Rasta i Ana Nikolić su u Velikom Mokrom Lugu započeli gradnju kuće od 500 metara kvadratnih, u koju su, kako se priča nameravali da ulože 500.000 evra. Posle priča o njihovom razvodu, ostaje da se vidi šta će se dogoditi sa nezavršenom vilom. 

Razvode se Ana i Rasta, pevačica zbog OVOGA podnela zahtev za razvod braka!

Daleko od očiju javnosti, Ana i Rasta su kupili plac od 10 ari, i počela je gradnja kuće koja bi trebalo da "puca" od luksuza.

Foto: Telegraf

- Čim je ona zatrudnela, počeli su da tragaju za odgovrajućim placevima i pronašli su odgovarajući u Velikom Mokrom Lugu, koji su platili oko 80.000 evra. Angažovali su radnike i započeli gradnju. Međutim, pošto spoljni radovi još nisu završeni, možda promene raspored prostorija, pa će Ana i Rasta ako se razvedu, imati zasebne delove i dva ulaza. Za sada su sagrađena dva sprata, a rade i potkrovlje - kaže izvor blizak Ani i Rasti.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

S druge strane, ljudi iz Velikog Mokrog Luga kažu da Ana i Rasta nisu svraćali već mesec dana.

- Ranije su stalno bili ovde. Čim vidim džip, znam da su oni. Nisam ih video sigurno mesec dana. Voleo bih da se što pre dosele, stalno ih gledam na TV-u - ispričao je komšija.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA