Škrtice zatresle punu "Amerikanu" (FOTO) (VIDEO)

Cane je potom još jednom, sada definitivno, "odjavio" bend, i to na specifičan način - svakom članu dodat je "prefiks" Škrti

  • 0

Supergrupa Škrtice u petak uveče održala je koncert u ispunjenoj "Amerikani" Doma omladine Beograda, gde je publika dobila obećano "grejanje na emociji i energiji", kako je bio najavljivao frontmen Zoran Kostić - Cane.

Koncertno promovišući debi album "Škrtice" (Lampshade Media 2016), Cane, gitaristi Boris Mladenović i Vladimir Kolarić, basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković, protresli su dvoranu efektnim, skoro jednoipočasovnim setom, koji je otvoren sa "Mudrolijama".

Cane je kratko poručio: "Dobrodošli u škrtičnjak", a bend je tokom večeri moćno i raspoloženo zakotrljao "Amerikanom", uz podršku raspevane mase, "Paranormalno", "Kulise", "Vreme"... Škrtice su tokom koncerta raspalile i "Zaborava nema", "Moja ljubav je teška"... a posle završne "Tik tak", bend se na bučne pozive publike vratio na zasluženi bis.

Foto: Wood

Cane je potom još jednom, sada definitivno, "odjavio" bend, i to na specifičan način - svakom članu dodat je "prefiks" Škrti.

Koncert u Domu omladine definitivna je potvrda da Škrtice i u svom gradu imaju jaku bazu i podršku, baš kao i u regionu, gde je debi album zaradio hvalospeve kritike.

Foto: Jovan Mihajlović

Da ih publika dobro zagrejana dočeka, svojski se potrudio Slonz. Šabački ljuti alternativci su tokom polučasovnog seta dali sve od sebe da se prikažu u najboljem svetlu, ujedno najavivši i skorašnju promociju svog prvog izdanja.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA