Nisam imao snage da odem na sahranu, ne znam kako ću ponovo da pevam! Toni Cetinski skrhan nakon što je pregazio čoveka

- Nije bitno kako se ja osećam. Ja sve vreme razmišljam kako se oseća porodica pokojnika i to mi je sve vreme u glavi - izjavio je Cetinski

  • 2
Tony Toni Cetinski Foto: ATA Images

U Rovinju je juče sahranjen Ibrahim Kevljanin (62) na kojeg je pre nedelju dana svojim automobilom naleteo Toni Cetinski, a pevač kaže da nije imao snage da dođe na pogreb.

Ispovest sina čiji je otac završio pod točkovima Tonija Cetinskog: "Da je čovek, okrenuo bi moj broj, izrazio mi saučešće"

- Nikako se ne osećam. Ali ja uopšte nisam bitan. Nije bitno kako se ja osećam. Ja sve vreme razmišljam kako se oseća porodica pokojnika i to mi je sve vreme u glavi - izjavio je Toni i objasnio zašto nije otišao na sahranu Kevljanina.

Foto: ATA Images

- Nisam mogao da skupim snagu. Ne mogu. Skrhan sam. Nisam uopšte u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, pa čak ni onima koji se usude da insinuiraju grozne stvari. Celi život sam u nekom strahu od tih automobila. To je nešto što čovek samo misli da kontroliše potpuno. Očigledno je to bio taj trenutak namenjen sudbinski da ja tada baš prođem tu - rekao je Cetinski koji je otkazao svoj koncert u Cirihu zakazan za 11. novembar i dodao da ne zna kada će se vratiti na binu.

Foto: ATA Images

- Ne znam kako ću ponovo da stanem na scenu... Nema druge... Ja samo znam da moram da idem dalje. Moram da živim i moram da se bavim ovim poslom - zaključio je Toni Cetinski.

Izjavu Tonija Cetnskog možete preslušati OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    10. novembar 2017 | 16:35

    Ako je sudbina...onda nikom nista! Ni nju se ne kontrolise,a i kako da budes kriv kad je sudbina jaca??? Sve je ovo bljuvotina na bljuvotinu! Sklop okolnosti je doveo do nesrece,a ko je kriv...neka odgavara! Pa valjda smo odgovorni za svoje postupke???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA