Nastavio je da blene, i ja u njega... Zlata Petrović otkrila kako se smuvala sa Sašom Popovićem, a ima veze sa Cecom!

- Zaustavio me ispred vrata i pohvalio da lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Pitala sam ga šta to meni fali, a on kao iz topa kaže: "Da se prezivaš Popović" - objasnila je Zlata Petrović

  • 7

Zlata Petrović prvi put je progovorila o svojoj dvogodišnjoj vezi sa Sašom Popovićem, koji je već 20 godina u skladnom braku sa pevačicom Suzanom Jovanović

ODBILA SAM DA SE UDAM ZA SAŠU POPOVIĆA: Zlata Petrović otkrila nepoznate detalje dok je bila u vezi sa direktorom "Granda"

Zlata i Saša nikada nisu krili da su zajedno, ali o svojoj vezi nisu nikada javno govorili. Sašinoj supruzi Suzani ta veza nikada nije smetala, pa je često pominju i pred njom. Prvi poljubac između Zlate i Saše dogodio se na proslavi punoletstva folk zvezde Cece Ražnatović, 1991. godine.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- On je kod Cece došao s koncerta Harisa Džinovića, i to s jednom poznatom pevačicom s kojom se tada zabavljao. Taj dan sam bila kuma na svadbi u Vršcu i moja drugarica Milica mi kaže: "'Ajde, bre, Zlato, da svratimo malo kod Cece. Sigurno je ludo", a ja joj na to odgovorim: "Ma, gde sad da idem tamo ovako raščupana, umazana, šminka mi se pokvarila". Bila sam sva nikakva, jer sam ceo dan đipala na svadbi i samo mi je to falilo da u pet ujutro idem na još jedno veselje. Ali, eto, ubedi ona mene i mi svratismo - ispričala je Zlata i dodala kako joj je ta noć bila najlepša u životu.

- Ulazimo nas dve i prvi koga sam ugledala bio je Popović. Kao grom da me je opalio posred stomaka. Vidim ja neka igra oko njega, a on zvrlji u mene, pa su mu i cvikeri spali na nos. Namesti on naočare i nastavi da blene, a i ja u njega. Krenem u toalet, a on za mnom. Zaustavio me ispred vrata i pohvalio da lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Upitam ga šta to meni fali, a on kao iz topa kaže: "Da se prezivaš Popović". Poslao je tu pevačicu kući i seo pored mene, tu smo razmenili broj fiksnog telefona, nakon čega me je mesec dana jurio - otkrila je Zlata.

Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

Ubrzo su njih dvoje otišli na večeru u jedan hotel, a Popovića je, prema Zlatinoj priči, oduševilo to što je poručila rakijicu i pileću džigericu u slaninici.

- Otkrio mi je da se zabavljao s nekom budalom koja je ukočena i samo je tražila da je vodi na škampe, pa je on ostao gladan. Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe, a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovek na svetu - zaključila je Zlata Petrović, koja se nakon veze sa Sašom udala za voditelja Zorana Pejića Peju, sa kojim ima sina Jovana.

Foto: Telegraf

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA