≫ 

TONI NIJE KRIV? Rezultati obdukcije tela čoveka preko kojeg je autom prešao Cetinski

- Nikako se ne osećam. Ali ja uopšte nisam bitan. Nije bitno kako se ja osećam - rekao je nedavno pevač

  • 1
Tony Toni Cetinski Foto: ATA Images

Rezultati istrage smrti Ibrahima Kevljanina, preko čijeg tela je prešao pevač Toni Cetinski, još nisu zvanično saopšteni. Međutim, Jutarnji list došao je do rezultata obdukcije, koja je navodno pokazala da povrede koje je preminuli muškarac doživeo nisu mogle da dovedu do smrtonosnog ishoda.

Prema nezvaničnim informacijama Cetinski je, kako se navodi, prešao preko nadlaktice jedne ruke nesrećnog čoveka i prouzrokovao je neke podlive koji, navodno, nisu mogli da dovedu do smrti.

Policija je posle nesreće zatražila da se se proveri da li je pevač u toku nesreće pričao telefonom ili pisao SMS poruku. "Mercedes" kojim je Toni Cetinski upravljao i prešao preko tela nesrećnog čoveka je još uvek u posedu policije.

Foto: ATA Images

Toni Cetinski je, podsetimo, nedavno izjavio da mu je baš teško posle svega što se desilo.

- Nikako se ne osećam. Ali, ja uopšte nisam bitan. Nije bitno kako se ja osećam. Ja sve vreme razmišljam kako se oseća porodica pokojnika i to mi je sve vreme u glavi - rekao je hrvatski pevač.

(Telegraf.rs/izvor: "Jutarnji list")

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA