≫ 

Slađa Delibašić angažovala stripera da zabavlja decu u njenom vrtiću (VIDEO)

- Gorana smo upoznali i videli na nekoliko dečjih rođendana kod veoma ozbiljnih i divnih porodica - kaže Slađa

  • 6
Slađana Delibašić Foto: Telegraf

Slađa Delibašić pozvala je stripera da glumi klovna u njenom obdaništu na Lekinom brdu!

NAJVEĆA TAJNA GRUPE ĐOGANI: Danas je tu Vesna, a evo KOJA poznata pevačica je u stvari trebalo da zameni Slađu!

Reč je o Goranu Jovanovu kog je šira masa mogla da vidi nedavno, tokom žurke u Zadruzi, na kojoj je bio angažovan kao striper.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Goran je svojevremeno bio angažovan i u jednom klubu, a na jednoj televiziji je imitirao javne ličnosti pod pseudonimom Mister Mik. U poslednjih nekoliko godina striptiz mu je primarno zanimanje, ali Jovanov učestvuje i u dečjoj predstavi, gde glumi klovna.

Upravo iz tog razloga Slađa ga je angažovala da zabavlja decu u njenom vrtiću, a na pitanje da li je znala da je striper Delibašićeva kaže da nije imala pojma čime se bavi.

- Gorana smo upoznali i videli na nekoliko dečjih rođendana kod veoma ozbiljnih i divnih porodica. Saznali smo da je baletan Narodnog pozorišta i ozbiljan porodični čovek, a pre svega njegova predstava za decu bila je savršena, tako da smo ga angažovali za predstavu pred otvaranje vrtića - rekla je Slađa.

Foto: Telegraf

Međutim, Jovanov kaže da Slađu poznaje još od 1994. godine i da su sarađivali u koreografiji za jednu pesmu dok je ona bila u grupi Đogani fantastiko.

- Prijatelj sam sa Slađom duže od dve decenije, a 1998. s njom sam radio koreografiju za pesmu „Vrela noć“, s kojom je nastupala na Sunčanim skalama. Tačno je da me je angažovala za svoj vrtić, to je bilo u junu. Izvodili smo dečju baletsku predstavu, bilo je zaista lepo. Što se tiče mog bavljenja striptizom, u tom poslu sam pionir. Prvi sam još 1996. godine počeo da izvodim muški striptiz u „Kabareu Rouz“, sad se čak bavim i obučavanjem muškaraca za taj posao - pohvalio se Goran.

Na konstataciju da je on zabvaljao žene u Zadruzi, Goran kaže:

- Otkud vi znate da sam to ja? Maskirao sam se da me niko ne prepozna, svaka vam čast. Niko od mlađih muškaraca koji igraju sa mnom nije hteo da ide na to devojačko veče u "Zadrugu", pa sam onda ja otišao da ih ispoštujem. Ipak, nisam hteo da se skidam - rekao je za Kurir Goran koji je do pre nekoliko godina radio i kao baletski igrač u Narodnom pozorištu.

Slađinu priču da nije znala o kome je reč potvrdio je i njen bivši muž Đole Đogani.

- Čoveka smo pozvali da odigra dečju predstavu, u kojoj je on obučen kao klovn, a to čime se on inače bavi, niti smo znali niti mislim da je važno. Za svakog možete iskopati bilo šta ružno, ali nije to ono što meni smeta. Poenta je što u vrtiću rade moje ćerke, a vrlo lako se može desiti da zbog ovog teksta ostanu bez posla - rekao je denser.

Pogledajte ekskluzivni snimak vrtića koji je Slađa pokazala našoj ekipi:

Ovaj striptiz u Zadruzi privukao je najveću pažnju javnosti:

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir, Ivan Ercegovčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA