• 2

Vi sada vidite samo lepe stvari... Melina Džinović progovorila o braku sa Harisom i o tome kroz šta su sve prošli zbog posla (VIDEO)

- Stvar je u tome da Hari ima drugu vizuru osobe koja je pored njega, on je video taj neki potencijal u meni kojeg možda ni ja nisam bila svesna - rekla je Melina.

  • 2

Foto: Telegraf

Supruga poznatog pevača Harisa Džinovića, kreatorka Melina Džinović govori o privatnom životu, otkriva koliko joj Haris pomaže u karijeri, kaže da je porodica na prvom mestu u njenom životu, i da li bi se odrekla čak i posla kada ne bi imala dovoljno vremena za svoje najbliže.

ORGIJE BEZ CENZURE! Džoni Dep i Merilin Menson šokirali scenama seksa pred kamerama! (18+) (VIDEO)

  • Da li sebe nekada doživljavate kao etradnu zvezdu, s obzirom na to da je veliko interesovanje za vas kao kreatora?

- Estradnom zvezdom sigurno ne, zvezdom ne, ali, nekako, ja sam kod medija uvek bila dobrodošla i kada sam dolazila u Harijevoj pratnji, što bi se reklo kao supruga Harisa Džinovića. Tako da, nisam primetila da mi se nešto drugačije desilo sada od kada je "Hamel" postigao ovaj uspeh.

  • Žene poznatih obično ne vole da ih svojataju, da konstantno pričaju: "Žena tog i tog..." Vi se ponosite time što ste žena Harisa Džinovića?

- Ja ne mogu da komentarišem nikoga osim sebe, ja sam tradicionalna, ja se svojim izborom izuzetno ponosim, a složićemo se da mi je dobar izbor. (smeh) Ne znam šta da vam kažem, možda se to nosi iz kuće, to nije danas moderno i feministički, ali meni su porodica i brak ono što me čini najviše srećnom, i da me pitate šta bih izabrala, mislim da bih se odrekla "Hamela" za sekundu, samo da mi to smeta u porodičnim odnosima i vremenu sa suprugom i sa decom.

Foto: Telegraf

  • Ono u čemu vas Haris podržava to je vaš posao. On je bio taj koji vas je terao da radite iako ste vi u nekom trenutku bili skeptični kako će ljudi to da prihvate?

- Stvar je u tome da Hari ima drugu vizuru osobe koja je pored njega, on je video taj neki potencijal u meni kojeg možda ni ja nisam bila svesna. Ja za sebe nisam znala da sam u stanju ovoliko da radim. Jednostavno, čovek nekada ne veruje sam u sebe koliko neko pored njega, i taj kad vas prati i gura onda steknete to samopouzdanje i hvala Bogu to je baš ono što se desilo nama.

  • Uvek je on najponosniji na to kada kažu sarađuje sa svetskim zvezdama, vi ste mnogo skromniji od njega po tom pitanju?

- Pa ja ne znam šta da vam kažem, ali generalno to jeste njegov produkt, on je radio na tome i odricao se nekih stvari i trpeo neke moje nervoze... Vi sada vidite samo lepe stvari, bilo je tu svašta nešto, sa čime čovek u nekom trenutku nije bio zadovoljan, ali on kao idejni tvorac i treba da se ponosi i njemu pripisujem te zasluge, a sa druge strane to je jedna porodična firma.

Foto: Telegraf

  • Da li se pojavila još neka svetska zvezda koja će obući "Hamel"?

- Jeste. (smeh) Ali, da se sačeka da stignu fotografije. Impresivna je! (smeh) Najbitnije je da sam ja srećna zato što radim i da to tako lepo ide. Odatle imate snage, volje i entuzijazma za dalje.

Pogledajte kompletan razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima