Pokušao je da podmiti lekare da napišu da Ina nije njegova ćerka... Kebina bivša ljubavnica otkrila šokantne detalje o odnosu sa pevačem

- Bila sam zabrinuta, ako završi u zatvoru, ko će naše dete da izdržava. On plaća alimentaciju 300 evra mesečno - rekla je Ljiljana

  • 29

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica pevača Dragana Kojića Kebe sa kojim ima i ćerku Inu, kaže da ako pevač završi u zatvoru neće imati ko da izdržava njihovo dete, te da neće imati ni tu alimentaciju od 300 evra koju su do sada imale.

Prvi žestoki okršaj Kije i Lune, prštale prozivke: Sad mora da je oženi, glupo je da ostanu u WC-u! (VIDEO)

Međutim, Ljiljana smatra da će Keba ipak uspeti da se izvuče iz celokupne situacije, iako je počinio veliki prekršaj kada je nedavno svojim automobilom marke "audi" udario devojčicu na pešačkom prelazu. Podsećamo, kada se to dogodilo pevač je vozio bez dozvole i zbog toga mu preti ozbiljna kazna.

Kako Ljiljana dobro poznaje svog nekadašnjeg partnera i oca njene ćerke Ine, smatra da će se pevač ponovo izvući od snošenja odgovornosti i da će u svom stilu pokušati da "zataška" celu situaciju, jer mu kako kaže podmićivanje lekara nije ni malo strano.

Foto: A. Nalbantjan

- Na Fejsbuku sam napisala da motre na lekare zbog toga što je devojčica odmah puštena na kućno lečenje, jer je Keba poznat kao neko ko voli da podmićuje doktore i preko veze završava određene stvari. Tako je ginekologu koji je bio veštak na sudu kada sam tražila utvrđivanje očinstva nudio da peva za džabe na proslavi samo da on u papirima napiše da Ina nije njegova ćerka. Uvek ako želi naći će vezu bilo gde, takav je on - tvrdi Ljiljana i dodaje:

- Žao mi je devojke i pretrpljenjog straha, trebaće joj vremena da se oporavi. Bilo mi je čak žao i njega. Nije mi bilo svejedno da li će završiti u zatvoru, njemu je srce slabo, verovatno je jako veliki šok to bio i za njega. Bila sam zabrinuta, ako završi u zatvoru, ko će naše dete da izdržava. On plaća alimentaciju 300 evra mesečno, što je malo. Ne daj bože, može svakome da se desi, ali nije smeo sebi da dozvoli da vozi bez dozvole. To je strašno!

Ljiljana kaže da nije od onih žena koje proklinju bivšeg zbog svega što im je učinio jer smatra da kada bi njene kletve stigle Kebu, ne bi bile ovako "blage".

- Ako bismo gledali tako šta treba njemu da se vrati, to bi bila jedna veoma ozbiljna stvar. To bi bilo mnogo ozbiljnije. Svakodnevne psihičke torture sa detetom sa kojim on živi u istom gradu, njegovo izbegavanje da je vidi, znači da treba strašnije stvari od ove nesreće da mu se dese kako bi se osvestio i shvatio šta je nama uradio - kaže Jevremovićeva i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

- Povreda njenih prava je što je neko svakog dana podseti kada se nešto desi s njim, i tako osamnaest godina njenog života. Ne možemo na taj način da pobegnemo od njega. Ako bih razmišljala o osveti, to bi bilo mnogo gore, biti grub prema nekome to ne bi bila adekvatna kazna. Monstruzno je to što bi mu se desilo, a šta je zaslužio, za sve što je uradio mom detetu, a potom i meni - ispričala je ona.

Ljiljana kaže da njihova ćerka Ina ne želi da vidi oca i da kada je neko pita o ocu ona krije o kome je reč. Ina ne živi ni približno očevom standardu. Dok ona i Ljiljana jedva sastavljaju kraj sa krajem, Keba uživa u luksuzu sa svojom porodicom.

- Moje dete ne živi ni približno očevom standardu. Ona nema predstavu kako on živi i koliko ima novca. Sastavljamo kraj s krajem, ali uspevamo da se izborimo, dok on živi u luksuzu i ima sve blagodeti ovog sveta, kao i njegova porodica - rekla je Ljiljana za Pulsonline.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    21. novembar 2017 | 04:24

    Šta si tražila sa oženjenim čovekom ? 300 e , šta ti hoćeš, svu njegovu zaradu.Zasuči i ti rukava umesto što kukas.Detetu , da je živa i zdrava ono nije krivo.

  • Antifa

    20. novembar 2017 | 21:19

    Ista Keba, pogledajte usne i osmijeh, ako je istina da je nepriznaje to je za svaku osudu, prelijepa djevojka, da mogu, rado bih je prihvatio kao cetvrti dijete bez nakbade ikakve.

  • Steva

    20. novembar 2017 | 19:59

    E ljudi moji,ŠVALERKA I LJUBAVNICA TRAZI PRAVDU!,zeno cuti i sakri svoju bruku obraz ti ko djon da si bila postena nebi s ozenjenim dete pravila .Fuj bruko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA