ČISTA DOMINACIJA! Brena u novom spotu okupila Koju, Bjelu i ceo "Slatki greh", a zbog jednog detalja mnogima će zasuziti oči (VIDEO)

Lepa Brena ekranizovala je spot za novu pesmu "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?", koji budi najlepše emocije

  • 13
Printskrin: Youtube/Lepa Brena

Lepa Brena obradovala je svoje obožavatelje novom pesmom koja nosi naziv "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?", koja će već u prvim sekundama oduševiti apsolutno sve koji je čuju!

Ova numera je, naravno, i ekranizovana, a spot podseća na vreme kada je folk zvezda bila deo sastava "Slatki greh", sa kojim je i stekla slavu.

Ono što je zanimljivo jeste da je Brena okupila članove ekipe "Slatkog greha", na čelu sa Sašom Popovićem.

Printskrin: Youtube/Lepa Brena

Jedini član koji fali, kako bi postava bila kompletna, jeste onaj koji više nije sa nama. Reč je o legendarnom Lepom Bori koji je preminuo 2014. godine, a čija se nasmejana fotografija provlači kroz celi spot.

Printskrin: Youtube/Lepa Brena

Oni koji su "začinili" spot su i fantastični Nikola Kojo...

Printskrin: Youtube/Lepa Brena

...kao i Dragan Bjelogrlić.

Printskrin: Youtube/Lepa Brena

U spotu se još pojavljuju i Emir Hadžihafizbegović, Enis Bešlagić, Saša Petrović, Kata Tomović, Tamara Dragić, Nikolina Kovač, Slađana Mandić, Denis Derviškadić, Edin El Alami, Duško Krković, kao i Dragan Brajović Braja, koji je radio tekst i muziku za pesmu "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?".

Inače, hit "Zar je važno da l' se peva ili pjeva?" je samo najava za novi album i dokumentarni film folk zvezde, koji će biti uskoro predstavljani.

Budući da je spot i duhovit, ali i emotivan, nema sumnje da će se Brenini obožavatelji i smejati, ali i plakati.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    28. novembar 2017 | 19:13

    Samo smo mi ludi Srbi Jugosloveni....

  • SrbChe

    28. novembar 2017 | 19:08

    Da l' je moguce da smo samo mi jugonostalgicni. Imam utisak da bi jedino mi Srbi ponovo isli u ujedinjenje. Slazem se sa konstatacijom da nije vazno da l' se peva il' pjeva ali ovima drugima je itekako vazno. A onda sta nam drugo ostaje nego da idemo dalje sami.

  • mario1406

    28. novembar 2017 | 23:56

    svi su Yugonostalgicari .Cak i Slovenci mnogi to govore javno i glasno i jasno a mnogi nece da priznaju.Cak sto vise i oni koji nisu bili ranije, sada su nostalgicni za yugom jer vise i niko ne sumnja da je raspad yugoslavije najveca glupost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA