Htedoh reći, njegovim parama... Karleuša pričala o Duškovim poklonima, totalno se spetljala, pa se na urnebesan način izvukla! (VIDEO)

Vesela i raspoložena Jelena je sa osmehom ćaskala sa nama, a čim smo pomenuli njenog muža i poklone došlo je do potpune konfuzije

  • 12

Jelena Karleuša retko se pojavljuje na javnim događajima, ali zato na garderobu troši tolike pare da bi svako ko je ne zna pomislio da svakog dana ima drugi događaj i da na istima mora da se pojavi tip-top sređena.

I dalje je bomba, ali u licu više nije ista: Sindi išla pod nož, pogledajte kako sada izgleda! (FOTO)

Međutim, Jelena jednostavno voli da čitavo bogatstvo da na krpice, a na poslednjem događaju na kom smo se sreli sa njom ponela je korste-haljinu sa potpisom "Zigman".

S obzirom na to da su njene bujne grudi bile u prvom planu, na početku razgovora sa Jelenom smo se našalili rekavši joj da nikako ne možemo da je gledamo u oči, te da odlično izgleda.

- Hvala lepo. Pošto su me pitale neke tvoje kolege da li sam trudna... Nisam trudna, samo sam debela, tako da - ne postavljaj mi to isto pitanje! - sa osmehom i šalom na svoj račun počela je Jelena.

Foto: ATA Images

Konstatovali smo i to da se ne pojavljuje često na javnim događajima, ali da kada to učini o njenom stajlingu se priča nadugačko i naširoko.

- Hvala lepo... Malo je bilo nezgodno da uđem na one rešetka-stepenice, ali potrudila sam se da i to deluje glamurozno. Ne pojavljujem se često, ali volim kada dobijem lepu nagradu, lep povod. Nije malo dobiti nagradu za muzičku zvezdu godine - zadovoljno je prokomentarisala.

S obzirom na to da je na sbei imala odlične komade, zanimalo nas je da li joj je nešto od toga možda Duško doneo iz Kine, ili ona ipak čeka poklon iz Rusije u koju Tošić sa reprezentacijom Srbije ide u junu.

Foto: Facebook/jkdiva

- Pa ja bih pre iz Rusije, nego iz Kine... (smeh) Mada, Duško nije nešto vičan poklonima. On više voli da me pita šta ja hoću da kupim, pa da ja to sama sebi kupim - počela je Jelena, ali se već tu zbunila.

- Htedoh reći, njegovim parama... Ne, ne, ne, nisam to htela da kažem... - skroz se upetljala, što je shvatila i sama.

- Ali, sad sam se zapetljala tako da ćemo promeniti lagano temu ka drugom smeru - sa širokim osmehom je rekla Jelena i na sebi svojstven način se izvukla iz ovog lavirinta reči.

Pogledajte kompletan intervju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA