≫ 

Prvi sočni poljupci u javnosti Cecine ćerke i njenog novog, bogatog dečka! (VIDEO)

Kako smo već pisali par je u vezi nekoliko meseci, ali se trude da svoju vezu ne eksponiraju u medijima

  • 2
Foto: Telegraf, Instagram

Od raskida sa bivšim dečkom Kostadinom Terzićem pa sve do sada, Anastasija Ražnatović  uspešno je krila svoj emotivni život, pa je na pitanja o svom ljubavnom statusu i  novom dečku kratko govorila da to neće da komentariše.

Htedoh reći, njegovim parama... Karleuša pričala o Duškovim poklonima, totalno se spetljala, pa se na urnebesan način izvukla! (VIDEO)

Međutim, kako smo pre nekoliko meseci pisali, Anastasija je u vezi sa imućnim momkom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem, sa kojim se pojavljuje na mestima na kojima je verovatnoća da će ih uslikati vrlo mala.

No, golupčići su sada snimljeni po izlasku na večeru u jedan beogradski restoran, u kom su bili vrlo prisni i raspoloženi, pa nema sumnje da je u njihovoj vezi sve kako treba.

Printskrin: Youtube/ Paparazzo lov

Iako su u restoranu razmenjivali zagrljaje i osmehe, po izlasku iz istog pali su i sočni poljupci, pa više nema nikakve sumnje da je Đorđe nova ljubav Cecine ćerke.

Printskrin: Youtube/ Paparazzo lov

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA