Da li ste spremni? Još samo 2 dana do lude Easy Tiger žurke u klubu "Mladost"

Decembarski gost Easy Tiger serijala u okviru Markove rezidenture u Mladosti je momak iz FUSE London ekipe - Rossko

  • 1

Rossko je kao DJ sazreo u Londonu gde je postao poznat po svojim "Cerca Trova" žurkama koje je pravio po ilegalnim podrumima i skladištima.

Pošto se priključio FUSE London ekipi i njihovim žurkama u 93 Feet Eastu vrlo brzo je svojim DJ veštinama došao do svoje prve međunarodne rezidenture i to u sklopu Fuse Ibiza serijala u Sankeysu. Od tada, zajedno sa FUSE-om ide od podruma Sankeysa do godišnjih nastupa u Benimussa Parku kao i terase Space Ibize. U međuvremenu je nastupao za Paradise u diskoteci DC10, stalan je gost tINI and the gang serijala, a dobijao je i pozive od klubova kao što su Rex, Club Der Visionaire i Goa u Rimu.

Foto: Promo

2016-2017. godine FUSE London se afirmiše uz HYTE u klubu Amnesia i Rosskovo poznavanje dance floora mu garantuje spotlight na najvećim žurkama na sceni.

Uz njega će nastupati osnivač i rezident serijala Easy Tiger, Marko Nastić, čije se drugo vinyl only izdanje na istoimenom labelu pojavilo pre nekoliko nedelja.

Foto: Promo

Karte za ovu žurku mogu se kupiti na ulazu kluba, po ceni od 500 rsd.

(Telegraf.rs/ PR)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    5. decembar 2017 | 17:32

    Pa Tigar je uhapšen , sa svim svojim satovima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA