• 1

Mariza opet veličanstvena u Beogradu (FOTO) (VIDEO)

Prepoznatljivo kratke kose, Mariza se pojavila u elegantnoj dugoj, tamnocrvenoj haljini, počevši koncert pevajući na zamračenoj pozornici setne "Por ti", "Ja me deixou" i svoju omiljenu "Primavera"

  • 1

Kraljica fada Mariza u četvrtak uveče oduševila je beogradsku publiku koncertom u rasprodatoj velikoj dvorani Sava centra, u koji se posle nekoliko godina pauze vratila šesti put, sada da promoviše aktuelni album "Mundo".

- Veliko je zadovoljstvo vratiti se u Beograd. Oduševljena sam i vrlo srećna što mogu da vam pevam večeras. Hvala vam što ste mi ispunili želju, i što vidim rasprodatu dvoranu - rekla je Mariza na engleskom, dodavši: Hvala vam puno, puno, puno.

Prepoznatljivo kratke kose, Mariza se pojavila u elegantnoj dugoj, tamnocrvenoj haljini, počevši koncert pevajući na zamračenoj pozornici setne "Por ti", "Ja me deixou" i svoju omiljenu "Primavera". Nakon gromoglasnog aplauza pozornicu je obasjalo svetlo i koncert je nastavljen u vedrijem duhu sa "Missangas" sa albuma "Mundo" (2015).

Foto: Teodora Ćirić

Na repertoaru se našla se i "Sem ti", takođe sa novog albuma, koja govori o "ljubavi, bez koje život nema smisla, bez koje je noć postaje tamnija, kiša snažnija, sunce jače prži".

- Ovu pesmu posvećujem svojoj najvećoj ljubavi, ali vam neću reći ko je to - rekla je Mariza uz osmeh.

Foto: Teodora Ćirić

Setnu, emotivnu "Sem ti", brzo je smenila dinamična i vesela "Caprichosa", a publika je sa oduševljenjem dočekala poznatu melodiju "Chuva", ali i "Rio de magoa", da bi uskoro potom Mariza pozvala Beograđane da sa njom pevaju hit "Rosa Branca".

Foto: Teodora Ćirić

Izuzetna umetnica, koju srpska publika uvek sa nestrpljenjem očekuje, rekla je da za 20 godina na sceni naučila da koncert ne prave muzičari, već publika, pozvavši okupljene da sa njom pevaju, da se zabave i odu srećniji.

Pozvana na bis gromoglasnim aplauzima, Mariza se vratila na veliku pozornicu Sava centra za "Meu fado meu", a onda je sišla u publiku. Šetajući između redova pozdravljala se sa svojim poštovaocima, mahala publici na galeriji i pevala "O gente da minha terra", praćena aplauzima.

Foto: Teodora Ćirić

Konačno, Mariza se nakon dva časa veličanstvenih izvedbi oprostila od beogradske publike ispraćena gromoglasnim aplauzima. Do nekog sledećeg viđenja i slušanja.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima