≫ 

Progovorio otac čoveka za kog se Emina Jahović udala sa 17 godina: Mi smo časna porodica, u mojoj kući nije mogla da bude pevačica!

- Bukvalno ne postoji nijedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo - kaže Eminin bivši svekar Rustem Đulović

  • 18

Da je Emina Jahović sa svega 17 godina prvi put stala na ludi kamen nije bila tajna, ali pevačica nikada o tome nije preterano pričala u javnosti.

Ono što se znalo jeste upravo to, da se udala vrlo mlada, da brak nije funksionisao i da su se razišli u miru. Međutim, sada je progovorio otac Emininog prvog muža Aladina Đulovića, gospodin Rustem Đulović, koji i dalje živi i radi u Novom Pazaru.

Kako kaže, Eminu zna i pre nego što se udala za njegovog sina, pošto je sa njenom majkom Senijom išao u školu.

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju - kaže Rustem.

Kako kaže, Eminin i Aladinov brak funkcionisao je kako treba svega nekoliko meseci.

- Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželela da bude pevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svet. Silno je želela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, deci i porodici. Nije dolazilo u obzir da ide po belom svetu. Ipak smo mi jedna časna porodica u ovom gradu i nikom nije u interesu da mu se snaja noću smuca kojekuda - priča Đulović.

Foto: ATA Images

- Viđam je danas kada sa porodicom dođe kod majke, kažu da je mnogo uspela. Ali da vam kažem, nije ona bila preterano velike lepote tada, bila je prosečne lepote, mnogo lepših devojaka je bilo od nje. Izgleda da svi koji pre vremena odu iz naše zemlje, naprasno se promene - tvrdi Rastem.

Inače, iznenađujući detalj jeste taj da je Aladin, kako kaže njegov otac, izbrisao svaki trag braka sa Eminom.

- Bukvalno ne postoji nijedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo, jer on nije želeo da bilo ko od nas ima sećanje na taj period. Ako mi verujete, ni u familiji nema nijedne fotografije - završava priču Đulović za Blic Puls.

Pogledajte i jedan od nedavnih razgovora sa pop zvezdom:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    8. decembar 2017 | 13:19

    On tvrdi poštena porodica, a ja dodajem i primitivna. Sreća njena pa je na vreme shvatila i rešila se tog tiranina. Šta sve ima na ovom dunjaluku.

  • Da jasno

    8. decembar 2017 | 13:53

    E pa, Djulovicu, nije vas sin nju prebolio, tesko vam pada njen uspjeh. I posle toliko godina ocete pricu o njoj, sve je jasno.

  • Lols

    8. decembar 2017 | 14:32

    Uopste ne znam cemu potreba da sada prica o Emini,zena je srecna,uspesna porodicna,zasto je sada remeti???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA