Veče Jahorine u Beogradu uz prisustvo brojnih visokih zvanica (FOTO)

Olimpijski centar "Jahorina" ugostio je brojne zvanice i partnere iz oblasti turizma kako bi predstavio brojne infrastrukturne radove na unapređenju skijališta, turističke ponude i pakete, kao i mnoge koncerte i zabavne sadržaje

  • 2

Sinoć je u idiličnoj zimskoj atmosferi restorana Savanova, obeleženo "Veče Jahorine u Beogradu", uz prisustvo brojnih visokih zvaničnika vlada Republike Srbije i Republike Srpske, direktora Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Mlađana Cicovića, kao i predstavnika domaće privrede i poznatih ličnosti iz sveta kulture, umetnosti i medija.

Olimpijski centar "Jahorina" ugostio je brojne zvanice i partnere iz oblasti turizma kako bi predstavio brojne infrastrukturne radove na unapređenju skijališta, turističke ponude i pakete, kao i mnoge koncerte i zabavne sadržaje koji će biti dostupni svim posetiocima Jahorine u predstojećoj ski sezoni 2017/2018.

- Od samog početka sam verovao u uspeh i razvoj ovog centra, i to da se profesionalnim i domaćinskim pristupom rukovođenja mogu oblikovati prirodne lepote Jahorine i postići izvanredni rezultati - izjavio je  direktor OC "Jahorina" Dejan Ljevnaić.

Foto: Promo

Ključno je bilo dobro planiranje i osluškivanje potreba skijaša i posetilaca Jahorine, pa smo tako, pored staza, izgradili veštačko jezero, u toku su izgradnje sistema za veštačko osnežavanje i dva nova ski vrtića za početnike, završeno je postavljanje vetroustava, povećali smo broj parking mesta. Takođe, obogatili smo i zabavni program Ski openingom gde će goste zabavljati Dženan Lončarevič i Miroslav Ilić, kao i novogodišnjim programom uz Željka Joksimovića i prvim zimskim Exitom.

Direktor Predstavništva Republike Srpske, Mlađan Cicović, izrazio je veliko zadovoljstvo što je Olimpijski centar Jahorina spreman da prihvati na najbolji mogući način skijaše, turiste i goste i ponudi veći stepen bezbednosti za rekreaciju i boravak na ovoj planini.

Foto: Promo

- Jahorina se uloženim investicijama svrstala u red sigurnih i pouzdanih skijaških centara, a obim radova koji su izvedeni skoro je jednak onim kada je pripremana zimska olimpijada 1984. godine - dodao je direktor Predstavništva Republike Srpske, Mlađan Cicović.

OC "Jahorina" za predstojeću sezonu 2017/2018. pripremio je brojna iznenađenja za sve posetioce, kako bi njihov boravak na planini učinio nezaboravnim. Sa tim u vezi, urađeni su brojni radovi na unapređenju skijaških staza po FIS standardima, novi parking prostori, vetroustavi, veštačko osnežavanje, ali je i obogaćen kulturno zabavni program.

Foto: Promo

Sve goste na otvaranju nove ski sezone očekuju brojni popusti i paketi, kao i nezaboravni koncerti na platou, ispred hotela Bistrica. Takođe, najavljena je saradnja sa EXIT festivalom, koji će po prvi put okupiti ljubitelje dobrog zvuka na snegu i to od 15. do 18. marta 2018. godine, ali i brojne sportske manifestacije poput FIS takmičenja i test trka, a 2019. godine i organizacija EYOF – Olimpijske igre mladih.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    8. decembar 2017 | 15:40

    Danju skijanje I suncanje, nocu cevapi u somunu na Bas Carsiji I tufahije. Idealan sklop.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA