NJEGOVA APOLONSKA GRAĐA... JA SE IZVINJAVAM, ALI KO JE OVO PISAO? Voditeljski par u čudu kada su čitali najavu za poznatog srpskog glumca (VIDEO)

Maja Nikolić i Dejan Pantelić su se zbunili dok su čitali tekst, a celu situaciju je iz režije posmatrao Ivan Bosiljčić, smeškajući se

  • 10

Maja Nikolić i Dejan Pantelić pre neki dan su u svojoj emisiji "150 minuta" ugostili Ivana Bosiljčića, a jedna situacija bila je posebno interesantna. Naime, poznati voditeljski par se zbunio dok je čitao najavu za poznatog srpskog glumca, jer su bili začuđeni bili njegovom sadržinom, budući da je Ivan baš bio nahvaljen.

- Danas ćemo biti u društvu, pa verovatno najboljeg gosta ikada u "150 minuta". Ne postoji lepši, pametniji, zgodniji, šarmantniji muškarac koji može da zauzme njegovo mesto. Njegov baršunasti glas, njegova talasasta kosa, njegov šmekerski stav, njegova apolonska građa... Ja se izvinjavam, ali ko je ovo pisao - pitala je Maja ljude u režiji, ne sluteći da je Bosiljčić tamo.

- Nastavite, Majo, nastavite - rekao je Ivan.

Printskrin: TV Prva

Najavu je nastavio da čita Dejan Pantelić.

- Da se opet rodim, voleo bih da budem kao on. Shvatam da smo svi mi obični muškarci u poređenju s njim jedno veliko... ništa. Nadam se da će me on danas naučiti kako da budem barem "B" od Bosiljčića, barem malo i od Ivana, muškarac nad muškarcima

- Deki, sve ću te naučiti. Ostanite tu, dolazim - rekao je Ivan Bosiljčić.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strsljen

    8. decembar 2017 | 20:35

    ...a tek sto mu je zena lepotica, sa sve licem poput tiganja za palacinke ;)

  • Tanja

    8. decembar 2017 | 22:14

    Super fora,yuper lik,kulturan muskarac.

  • Kale

    8. decembar 2017 | 22:57

    Presladak...voli da se sali na svoj racun....inteligentan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA