≫ 

Imala sam i ja 21 godinu, ali nisam bila bez mozga! Brutalne izjave Rade Manojlović o Luni, a od Anabele sada očekuje samo 1 stvar! (VIDEO)

- To je do nje, do njenog okruženja, do njenih roditelja. I dosta mi je više te priče neko je dete, i ja sam nečije dete - rekla je Rada Manojlović za Telegraf.rs

  • 50
Anabela Atijas, Rada Manojlovic, Luna Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

Odnos između Slobe i Lune nešto je o čemu se mesecima već priča van zidova rijalitija, a nakon što je Đoganijeva besno uputila Radi Manojlović nimalo prijatnu poruku u kojoj je rekla da "Rada balavi za Slobom" oglasila se i pevačica, revoltirana zbog cele situacije. 

Sloba je slabić i kukavica! Rada Manojlović isprozivala Radanovića, pa Luni poslala ŽESTOKU poruku! (VIDEO)

Sa Radom smo popričali neposredno pred njeno gostovanje u emisiji "Amidži šou" (5. decembra), a u razgovoru pred našim kamerama se direktno osvrnula na poruke koje su joj bile upućene od strane Lune Đogani, koja je, kao što je poznato, u vezi sa Radinim kolegom Slobodanom Radanovićem.

Podsetimo, Rada Manojlović napravila je ludu atmosferu i održala sjajan nastup u "Zadruzi" pre nekih mesec i po dana, a Luni se njeno gostovanje nije nimalo svidelo, pa su tada krenule uvrede sa njene strane.

Foto: Telegraf

Naime, Luna je posle žurke izjavila: "Mogu da joj poručim da je onda trebala manje da balavi za Slobom na žurki!", što je Radu izrevoltiralo, a mi smo na ovu temu popričali sa njom.

- Ako Luna misli da to njoj isto neće da se desi možda jednog dana, onda super - počela je Rada.

Na Lunine reči koje joj je uputila, a koje nisu bile baš pristojne, Rada je pred kamerama Telegrafa rekla:

- To nije do mene. To je do nje, do njenog okruženja, do njenih roditelja. I dosta mi je više te priče neko je dete, i ja sam nečije dete. I ja sam imala 21 godinu. Svi smo mi nečije dete, je l' to opravdanje?

Foto: Telegraf

Budući da mnogi opravdavaju Lunino ponašanje vezujući ga za njene godine (21) i zaljubljenost, a zatim i zatvoren prostor, na pitanje da li to znači da godine ne mogu da budu opravdanje za ovakve stvari, Rada je imala direktan odgovor.

- Ne, ne mogu. Ali pošto nju njeni nisu naučili, ja mogu da je naučim i da joj kažem da za razliku od nje postoje žene, postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima - jasna je bila pevačica.

Printskrin: TV Pink, Telegraf

I dalje smo sa pevačicom ostali na Luninoj izjavi da Rada "balavi za Slobom".

- Mislim da bi Anabela trebalo meni da kaže da je Luna preterala. To je nešto što bi bilo korektno, bez obzira što je ona njeno dete. Ja verujem da ćemo mi svako braniti svoje dete, ali ako se ono ne ponese baš kako treba u nekoj situaciji, ono mora nekad da dobije i neku vaspitnu - zaključila je Rada za Telegraf.

- Pa, i ja sam bila zaljubljena, ali nisam bila bez mozga nikad! Ja sam bila zaljubljena, ali nikad nisam bila nekulturna. Godine, zaljubljenost, ljubav...nisu opravdanje za rečnik, za nekulturu, za konstantnu svađu, za prozivanje. Ona treba da bude srećna što nju nikada nisam uzela u usta i nikada nisam prokomentarisala kakva je ona bila na žurki! Hrani kuče da te ujede! Ja sve najlepše, a ona... Ona je devojka mene, da je mogla, ja mislim da bi me ubila pogledom! Gledala me cele večeri... Ona ima problem sa samopouzdanjem, sa tom nekom ljubomorom, svaka devojka njoj smeta - iskreno poručuje Manojlovićeva.

Pogledajte kompletan snimak: 

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salee

    11. decembar 2017 | 10:35

    Nemam šta da kažem,Rada je rekla sve bravo Rado.

  • Crna udovica

    11. decembar 2017 | 09:30

    Bravo Rado!

  • Djole

    11. decembar 2017 | 10:45

    Apsolutno delim misljenje i sa Radom i sa Kijom da za dobrobit deteta ne treba ga podrzavati u svemu kao sto izjavljuje Anabela i cerka joj."Sta god da uradim moja mama ce me podrzati,cerka sam joj...Sta god da uradi,podrzacu je,cerka mi je.."Podrzavajte se i dalje dok vam se velika vecina smeje i zgrazava takvim vaspitanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA