≫ 

Vesna Dedić odabrala haljinu za Novu godinu, a samo od Cece zavisi da li će uspeti da je dobije! (VIDEO)

Voditeljka je već odabrala odevnu kombinaciju za novogodišnje snimanje, ali će haljinu poneti samo ako Ceca kaže "da"

  • 2
Svetlana Ceca Ražnatović, Vesna Dedić Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Kao voditeljka Radio-televizije Srbije Vesna Dedić na pomenutoj televiziji, ali i na javnim događajima, uvek se oblači pristojno, svedeno, u skladu sa kućom za koju radi.

Međutim, kako kaže u iskrenom razgovoru za Telegraf, ima i ona momenata, situacija i mesta na kojima se pojavljuje u prilično drugačijem izdanju, a upravo takvu - drugačiju, videćemo je uskoro i na malim ekranima!

Žena Miroslava Ilića konačno progovorila o pevačevoj bivšoj ljubavnici Mirjani sa kojom ima sina Devina!

Vesna će se u nesvakidašnjem i neviđenom izdanju pojaviti na snimanju novogodišnje emisije, haljinu je već pikirala, ali da bi se u istoj i pojavila treba joj ni manje ni više nego "odobrenje" Cece Ražnatović.

- Mene će videti u izdanju kakvom su me viđali devedesetih godina. S obzirom da ja imam tri decenije radnog staža i vodila sam Jutarnji program devedesetih, meni je i bilo mesto u novogodišnjem programu u studiju, koji se bavi temom devedesetih godina. Bićemo tu Žika Nikolić i ja, Voja Nedeljković, Đogani, Ivan Gavrilović, svi ti ljudi, momci i devojke koji su obeležili devedesete. Ja se upravo ovih dana spremam da pozovem Cecu Ražnatović da mi da jednu od svojih haljina kojima je plenila tokom devedesetih, pa da se i ja tako pojavim - kaže Vesna za Telegraf.

Foto: Marko Jovanović

Pitali smo Vesnu i kako će joj Cecina haljina stajati s obzirom da pevačica ima znatno veće poprsje od nje, na šta je novinarka već imala spreman dogovor.

- Ja sam novinarka RTS-a i svojim stajlingom sam se uvek trudila da opravdam radno mesto novinarke RTS-a. Nova godina će biti prilika da pokažem da i novinarke imaju dekolte, samo što im ne priliči da se tako pojavljuju. Ja sam devedesetih imala dvadeset i nešto godina i naravno da sam se pojavljivala i neprikladno obučena za RTS. Nosila sam i dekoltee i bretele, ali kad imaš 20 godina, sve ti priliči. Ja sam veliki protivnik pojavljivanja u nekim zrelim godinama, kad imaš već neko poštovanje gledalaca, a naročito u mojoj situaciji kada radim jednu porodičnu emisiju bilo bi zaista degutantno da se ja pojavljujem oskudno odevena. Pojavljujem se ja tako u diskotekama, na mestima gde je to kulturno - priča Dedićeva.

Foto: Marko Jovanović

Vesna je do sada uvek vodila računa da izgleda elegantno i kulturno u svojim odevnim kombinacijama i kada je odabir garderobe u pitanju do sada nije imala promašaja.

- Ja sam imala promašaja devedesetih, ko što svako ima promašaja u mladosti, ali poslednjih 10, 20 godina nemam tu vrstu promašaja. Mnogo sam pričala i družila se sa Sašom Vidićem i Ašakom Murtićem sa ljudima koji znaj taj posao, koji umeju da daju dragocene savete. I imam duboku svest o tome koliko imam godina i šta radim - iskrena je Vesna.

Kada su u pitanju njeni romani za koje inspiraciju traži i u pesmama, Vesna kaže da joj je jedna od novih numera Saše Matića trenutno favorti.

- Saša Matić, "Ne bih ništa menjao". Izašao je novi album, novi CD i ja sam preslušala sve pesme, pošto očekujem Sašu da dođe u jednu od mojih emisija. Sebi sam rekla "E ovo je pesma za novi roman", a dobar bi možda bio i naslov romana, "Ne bih ništa menjala". Razmisliću... - sa osmehom priča Vesna za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA