NAJSREĆNIJA BAKA: Ponosna Indira Radić otkrila koje neobično ime je dobio njen unuk (VIDEO)

Indirin sin Severin je u novembru dobio sina, a pevačica kaže da je van sebe od sreće zbog toga

  • 9

Pevačica Indira Radić kaže da joj je 2017. godina krenula loše, ali da se godina završava na najlepši mogući način, rođenjem unuka Mihaela.

Dara za sina pravi rođendansku žurku od 20.000 evra, a poseban poklon stiže od Ronalda?

- Mogu da kažem da kada mi je krenula 2017. godina, mislim da je bila teška generalno svim ljudima. Bila je jako teška, u vazduhu se osećao neki naboj i pritisak, ali kako je prolazilo leto i dolazila jesen, ja sam bila mirnija i smirenija... Mogu da kažem da je 2017. godina, posebno kraj, meni tako jedan "hepi" kraj. Mnogo sam srećna, zadovoljna i ispunjena i sa takvim osećanjem ulazim u 2018. godinu - rekla je pevačica za Telegraf.

Indira je jako jako ponosna na svog sina Severina i kaže da joj je jako pomogao što se tiče posla, a sada zajedničkim snagama rade na novom CD-u koji treba da izađe na proleće.

Foto: Promo

- Ne postoji pevač ili pevačica koji ne bi voleli da im dete nešto napravi i da to zaista bude dobro. Moj sin Severin Radić je uradio moj CD, taj poslednji i mogu da kažem, pored "Lopova", "Zmaja"... svih pesama koje sam imala, tih evergrina, ovo što je on uradio je stvarno nešto neverovatno, pogodio je moj temperament i mi radimo opet novi CD koji ćemo da izdamo na proleće. Sjajno... Ja sam zaista presrećna zbog toga - objasnila je ona.

Pevačica je u novembru dobila unuka Mihaela i to je ono što ju je najviše obradovalo u 2017. godini.

Foto: Vladimir Milovanović

- Dobila sam snajku, ali sam dobila i unuka. Ja sa u novembru postala baka jednog prelepog, slatkog dečaka koji se zove Mihael, i neka je on nama živ i zdrav i neka nam se rađaju deca, jer deca su najveće bogatstvo na svetu. On je još mali. Ima samo mesec dana, ali svaki drugi dan dolaze kod mene. Žive svoj život, imaju svoj stambeni prostor, ali dolaze svaki drugi dan kod mene. Ja puno radim, stalno sam na putu, ali nalazimo vreme. Još je mali, ali tek predstoji vreme mog druženja sa njim - pohvalila se Indira.

Foto: Telegraf

Indira kaže da su joj najdraži trenuci oni provedeni sa unukom, kao i da u tome uživa maksimalno.

- Ja imam mačka i onda kad on dođe kod mene, ja ih spojim i snimam... Pa to je nešto najlepše, kako se oni upoznaju. Moram da kažem kako deca i bebe reaguju na životinje, pa to nešto neverovatno. Mislim da pored oca i majke, najbliskiji susret imaju sa životinjama. Konkretno kuca, maca... - ispričala je Indira.

Pogledajte intervju sa Indirom Radić:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Марко-Беч

    15. decembar 2017 | 17:26

    Mихаел,баш лепо српско традиционално име.

  • Dejan

    15. decembar 2017 | 17:01

    A smije li se na baku...

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    15. decembar 2017 | 17:48

    Јој бако бако!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA