Vaši aplauzi mi produžavaju život! Milena Dravić se posle godinu i po dana pojavila u javnosti (FOTO)

- Hvala svima na strpljenju, što ste čekali da budem dobro i da mogu da dođem, stanem pred vas i primim ovu nagradu - rekla je Milena Dravić

  • 21

Glumici Mileni Dravić je u petak u "Zvezdara teatru" uručen "Dobričin prsten" za životno delo, a Milena, koja ima ozbiljne zdravstvene probleme, nije mogla da zadrži suze kada su je kolege dočekale desetominutnim aplauzom.

PRVA GODINA BEZ GAGE... Bolesna Milena poslala cveće po dečaku čija priča će vas rasplakati (FOTO)

Legendarna glumica se poslednji put u javnosti pojavila u maju 2016, i istakla je koliko joj znači podrška kolega i prijatelja.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Vi mi produžavate život! Mnogo sam uzbuđena, neverovatno je koliko ste mi sreće priredili. Energija koju mišaljete produžava mi život. Nisam nigde glumila dve godine, izgleda da je sudbina tako htela, ali sada sam pred vama. Hvala svima na strpljenju, što ste čekali da budem dobro i da mogu da dođem, stanem pred vas i primim ovu nagradu - poručila je Milena Dravić nakon projekcije filma "Mali film o velikoj Mileni", u kojem je prikazana retrospektiva njene karijere.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Nagradu "Dobričin prsten" je Dravićevoj uručio Voja Brajović, a Rade Šerbedžija, njen i Draganov veliki prijatelj, je u njenu čast otpevao pesmu "Devojko mala".

Foto: Tanjug/Tanja Valič

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0

    16. decembar 2017 | 09:52

    Kakva dama...

  • Deda Grande

    16. decembar 2017 | 10:01

    Dostojanstvena, VELIKA, normalna, bez skandala i drugih gluposti, zelim Vam jos godina da ih prozivite u dobrom zdravlju i mirnoci doma svoga, HVALA za sve uloge , hvala za sveeee.

  • Realna

    16. decembar 2017 | 15:30

    Moj naklon Velikoj Zeni i Umetnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA