Lekove sam pila jer sam dobar čovek... Ispovest Rade Manojlović o antidepresivima i tome šta je presudilo da prestane da ih pije! (VIDEO)

Mnogo teških perioda je iza Rade Manojlović, a onaj koji spada u najteže jeste i period kada je završila na lekovima, sa kojih se jedva skinula. Kako sada kaže, presudno je bilo poznantsvo sa Harisom Berkovićem

  • 13
Radmila Rada Manojlović Foto: Marko Jovanović

Iako važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na našoj estradnoj sceni, Rada Manojlović uspela je da ostane prisebna i normlna i kada je u pitanju odnos prema publici, ali i razgovori sa medijima.

Mi smo se sa Radom sreli kod njenog šminkera Bojana Vukadinova, u čijem salonu smo iskreno popričali o poslu, Harisu Berkoviću, predbračnom ugovoru, lekovima za smirenje, pisanju da je izgubila bebu i mnogim drugim stvarima o kojima do sada nije detaljno govorila.

ŠOK SLIKE! Stanija se vratila u Srbiju i već na prvo snimanje došla bez donjeg veša (FOTO)

No, kao i svaki razgovor razgovor sa Radom, i ovaj smo započeli sa debelim zakašnjenjem, jer Manojlovićeva od silnih obaveza baš nigde ne stiže na vreme.

  • Zašto si kasnila sat i po vremena? Šta si radila?

- Nisam sat i po vremena, nego samo 30 minuta, ali ja sam morala. (smeh) Meni je današnji dan jako stresan. Šta si rekao malo pre Bojane, kada si video moje čelo? Bukvalno mi pečati izlaze po licu, po kosi, od stresa ovih par dana... Izdavanje dva nova spota, to su stvari koje su sam finiš, a trebalo bi da budu kao najlakše, a to je zapravo najteže... Kolor korekcije, pa da li je sad to najbolja montaža, da li sam možda mogla nešto bolje, pa ono kad kreneš sam sebe da preispituješ sto milijardi nekih stvari, ne spavam noćima... Moraš sve da prekontrolišeš, jer ako hoćeš da ti to nešto bude dobro, onda uradi sam.

  • Mnogo si rastrzana, i dalje se priča da si zbog toga na lekovima... Jedno vreme si zaista imala probleme, zbog kojih si bila na antidepresivima. Šta se sada dešava?

- Ja, apropo tih naslova, mislim da su svi ostali zaleđeni u tom vremenu kada sam ja pila te lekove. I dalje su ti naslovi o teškoj depresiji, o tim nekim ubistvima, samoubistvima, čudima... Mislim da u nedostatku trenutno aktuelnih stvari u vezi mene negde se iskopa uvek nešto što je bilo. Tačno je, činjenica je da je to stvarno tako bilo, ali taj period je daleko iza mene. Pre dve i po godine, dok se nisam ludo zaljubila. Onda sam rešila sve svoje probleme i skinula se sa antidepresiva.

Foto: Telegraf
  • Lekove si pila zbog burnih veza ili zbog posla?

- Ja sam zbog muškaraca to i pila. Što se tiče posla, tu sam uvek znala šta radim i onda, nekako, kad ti sve držiš pod kontrolom, kad si ti glavni i odgovorni što se svega tiče, tu si svoj na svome, na svom si terenu. Ovako, kad je veza u pitanju, kad imaš tu i drugu osobu, nikad ne znaš kako će ta osoba da se ponaša i onda posle nekog vremena kad shvatiš da te ona sigurno voli, ali na neki svoj način koji opet ne odgovara onome kako bi ti želeo da budeš voljen, onda dolazi do tih nekih mojih pilula. Jer ne znam šta da radim, budem u iskušenju... Dobra je osoba, sve super, ali nije to to što meni treba i onda znam da će to morati da se prekine i onda krenu neprospavane noći i mozak uvek uključen. Te neprospavane noći mi se dešavaju samo pred raskid, pred novi spot i pred šminkanje kod Bojana, jer nikad ne znam da li će isto da mi našminka obe obrve... (smeh)

  • Umesto da menjaš partnere ti si pila lekove. (smeh) Zašto si to radila? Zar ti nije bilo lakše da nađeš nekog novog?

- Zato što sam dobra osoba. Ja sam to radila, bila sam na lekovima, jer nemam srca da nekoga povredim, zato što sam preemotivna i zato što dosta vodim računa o tuđim osećanjima. Razmišljam, samo da on ne pati, da njemu ne bude teško, a nema veze što se ja raspadam.

  • Hajmo na veselije teme. Dva nova spota i Rada u potpuno drugim ulogama!

- Ovo je prvi put da ja imam toliko toga da pričam o svojim novim projektima. (smeh) Ovoga puta moram da se zahvalim režiserima spotova. Na prvom mestu Harisu Dubici, mislim da ste već čuli za njega. On je radio i Lepu Brenu i Dina Merlina. Pre svega, kada je uradio Merlinu "Rane" ja sam videla da je on umetnik, da je to iluzija neka, ideja, nešto što je meni trebalo. Posle 10 godina na estradi ne možeš više da se ponavljaš, publika očekuje nešto da se desi, neki šok... Ja sam njega kontaktirala, preko Harisa sam ga kontaktirala, jer su iz Bosne obojica, znaju se. Poslala sam mu pesmu i on je meni bukvalno posle sat vremena poslao ideju i objasnio radnju spota. "Ti se posvađaš sa dečkom i on počne da pije od muke i pali televizor i prebacuje kanal i svuda vidi tebe, izbezumila si ga totalno, proganjaš ga svuda". Ja kažem: "Hm, zanimljivo". Prva njegova ideja je bila "Kil Bil", Uma Turman, mačevi. Reko super, to sam ja. Onda su se samo nadograđivale uloge, ja sam bila skeptična, mislim ja znam za sebe da sam dobra glumica. Kad sam opuštena sa sestrom ili sa dečkom ja znam da ispoljim tu svoju duhovitost, kreativnost i imitiranje glumaca, skečeva, ali kada se upale kamere ja se bojim da ne bude ono "glumila pa je preglumila" i da bude smešan onaj ko glumi. Neke stvari nisam htela, pukla sam u jednom trenutku i rekla neću da budem Šeron Stoun. On mi kaže moraš da gledaš zavodljivo, ja mu kažem neću. Svađala sam se sa Harisom Dubicom, moj Haris nas je mirio. Neću više taj seks, neću više to flertovanje, je i' može da bude neka normalna scena? Kaže moraš. I onda su stvarno to izvukli iz mene. Na kraju su umesto onog čoveka, inspektora, stavili Harisa da bih mogla da gledam koliko toliko zavodljivo... (smeh)

Foto: ATA Images
  • Dobro, ali nisi bila kao Šeron Stoun, imala si donji veš?

- Ja uvek imam donji veš! (smeh) To nikad ne bih uradila, nikad ni po koju cenu, ne znam koliko da me nema, da propadnem sad u zemlju da ne postojim, takve stvari ne bih nikad uradila. Neke druge stvari mogu da se pokažu, ali dotle baš nećemo da idemo. Najviše mi se sviđa uloga Ume Turman. Svima se sviđa taj kombiunezon, koji je malo širi, znači ne mora da bude uzak da sve puca. Sve izgleda fenomenalno, toliko imam da pričam o tom spotu!

  • Koja pesma ti je draža?

- To je mnogo teško kad pitaš nekog ko je uložio silne pare u to. (smeh)

  • Ona koja je emotivnija?

- Najemotivnija je treća koja još nije izašla. To je čista emocija i ja od nje dosta očekujem. Mislim da će devojke posebno da se oduševe kada je čuju. Sve je spremno, samo ja čekam pravi trenutak. Od ove dve, obe mi se sviđaju. Mislim da me pesma "Pola dva" više opisuje, to je provereni narodnjak, nešto što je slično meni, slično numerama koje sam već pevala. Taj spot mi je nadogradio celu pesmu da mi je zanimljivo i da je gledam i da je slušam. A "Dva promila" je drugi pravac, pesma za diskoteke. Ja volim sve, da pustim da to gruva, ali volim i balade. Mnogo su različite da bih mogla da se odlučim, obe su mi drage, kao da su moja deca... (Smeh)

Foto: Marko Jovanović
  • U pesmu "Pola dva" uložila si 20. 000 evra. Koliko pevač nedeljno treba da radi da bi vratio taj novac? Je l' možeš to da uzmeš za jedno veče?

- Pa nije svako veče Nova godina! (smeh) Ja znam da ljudi misle da mi mnogo zarađujemo, i to jeste tako, mi mnogo zarađujemo, ali ako hoćeš da uvek tako dobro zarađuješ, moraš mnogo da ulažeš. Ja sam tokom svih ovih godina na estradi na pozitivnoj nuli. Nije to bahaćenje ni luksuz koji nema neki prosečan biznismen (smeh). Ali, mislim da ako sam posle 10 godina na estradi uspela da kupim "rendž", da to nije nešto spektakularno. Nisam kupila privatno ostrvo kao Anđelina Džoli, ili zvezdu na nebu. (smeh)

  • Nisi kupila ni stan?

- Upravo tako. Pa, ne mogu. Ako ti kažem da su me dve pesme sa dva spota, dva lepa projekta, koštala kao jedan "rendž"... Onda sam morala da odustanem od stana. Imam porodicu i ljude koje volim... Kad ja imam, imaju svi oko mene, tako da ne mogu sve sebi da grabim. Život je skup, kirija, info stan... (smeh)

  • Kako komentarišeš pisanja da si izgubila bebu?

- To, kod nas, kad uđeš u neku kliniku, ili si trudna ili si izgubila bebu. Tako da, ne možeš ući da izvadiš krv ili radi nekih drugih pregleda. (smeh)

(i.cicovic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. decembar 2017 | 14:29

    Nije Rado Haris za tebe,shvatices to jednog dana !

  • Milk

    18. decembar 2017 | 13:41

    Neko drugi treba da oceni kakav si covek, a me sam

  • Srbin

    18. decembar 2017 | 13:27

    Da sam na njenon mestu i ja bih pio anti-depresive jer peva deset godina a nema ni jedan hit ???!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA