≫ 

Ona zaslužuje da znate koliko je lepa bila... Rada Manojlović objavila prvu zajedničku sliku sa pokojnom majkom, a poruka cepa srce! (FOTO)

Pevačica je raznežila sve porodičnom fotografijom koju je objavila na Instagramu

  • 15
Rada Manojlović Grand Foto: Telegraf

Rada Manojlović nikada nije krila koliko je vezana za svoju porodicu, tačnije za oca i sestru Mariju, budući da je majku izgubila prerano, 2005. godine, sa svojih 20. To je za Radu bio najteži trenutak u životu, jer je sa majkom Mirjanom bila sve do poslednjeg momenta.

Lekove sam pila jer sam dobar čovek... Ispovest Rade Manojlović o antidepresivima i tome šta je presudilo da prestane da ih pije! (VIDEO)

Rada je danas jedna od najuspešnijih i najpopularnijih pevačica, za njene nastupe uvek se traži karta više, a sve to, kako je sama u nekoliko navrata naglašavala, duguje svojoj majci koja je uvek verovala u nju i govorila joj da će jednog dana postati prava zvezda.

Foto: ATA Images

Iako Rada ne voli da priča o svom privatnom životu, niti da deli najintimnije trenutke sa svojim fanovima, ovaj put je učinila tako. Naime, na Instagramu je objavila porodičnu fotografiju na kojoj je i njena pokojna majka, uz emotivnu poruku kojom je mnoge dirnula do suza.

- Ona zaslužuje da znate kako je izgledala i koliko je bila lepa. Moja lepotica, moj heroj i anđeo. Mirjana - napisala je Rada Manojlović.

Foto: Privatna arhiva

Gotovo u svakom komentaru našla se rečenica da je Rada "ista majka", kao i da je lepotu nasledila od nje, baš kao i njena sestra Marija.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA