Veliko interesovanje za koncert "Johnny Ranković & The Churlians" u Božidarcu (FOTO) (VIDEO)

 
  • 1

Ekskluzivno Telegraf.rs, kao medijski prijatelj koncerta svojim čitaocima poklanja 3x2 karte, ono što je potrebno da uradite jeste da pošaljete mail na karte@telegraf.rs, u mailu je potrebno da navedete ime i prezime i broj telefona

Foto: Promo

Najavljeni prvi veliki autorski beogradski koncert Džonija Rankovića i njegovih The Churlians-a u Božidarcu 23.decembra, naišao je na fantastično interesovanje publike svih generacija.

Zbog velikog interesovanja ponavljamo još jednom informaciju da će karte moći da se kupe i na dan koncerta u Božidarcu od 18 časova.

- Jako nam je drago što na ovaj način dokazujemo da za prave rok događaje ipak postoji interesovanje i da se publici samo treba obratiti na pravi način i pravim sadržajem -kaže najlmađi roker, autor i frontmen regiona Džoni Ranković.

- Svakodnevno vežbamo a društvo nam redovno na probama prave i naši stari rokeri koji će nam se pridruživati na bini iz pesme u pesmu, svako na svom instrumentu (Žika Jelić, Crnke, Vicko Milatović, Švaba, Krle I drugi...)

Foto: Promo

Sve, dakle, ukazuje na pravi lajv rok hepening, kako se i najavljuje iz Džonijevog tima. The Churliansi će odsvirati svoj autorski repertoar , a prvi put u istoriji Božidarca na koncert će se ulaziti sa jedne izložbe i to rok fotografija, autora Wood RS.

Posetioci će moći da pre Džonija i "The Churlians"-a, čuju odličnu predgrupu "UV" iz Novog Sada , kao i da kupe knjigu "Rokenrol u kandžama interneta 2" u kojoj je Džoni najmlađi sagovornik po promotivnoj ceni.

Ne propustite priliku da u Beogradu na delu vidite i čujete Džonijevu muziku i žestoku svirku njegovog benda "The Churlians" koga čine još Grigorije Avramović-Griša, Pavle Petrović i Milan Antonović i sve to uz reprezentaciju asova rokenrola i sasvim simboličnu poruku: rokenrol pored prošlosti i sadašnjosti ima i budućnost oličenu upravo u Džoniju Rankoviću i njegovom bendu.

Pogledajte neke od Džonijevih LIVE nastupa:

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PeXoN

    20. decembar 2017 | 10:10

    Smorio je mali...kao on je Džoni pa tek onda bend.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA