Poražen sam, da li ti mene ženo, voliš? Aleksandar Požgaj u očaju nakon onoga što mu je supruga poručila!

Požgaj je pao u depresiju nakon što je njegova supruga Ivana rekla da nije sigurna da li će sa njim provesti Novu godinu

  • 15

Učesnik "Parova" Aleksandar Požgaj je zapao u tešku depresiju kada mu je supruga Ivana saopštila da nije sigurna da li će sa njim provesti Novu godinu.

Oženio se bivši učesnik "Parova": Sa ovom lepoticom se venčao Aleksandar Požgaj (FOTO)

Iako je dobila poziv od produkcije da sa suprugom provede novogodišnju noć, Ivana Požgaj je rekla da će "razmisliti" o tome što je iznerviralo Aleksandra.

- Poražen sam, da posle svega što sam ja uradio i žrtvovao se zbog nje, potrudio sam se da dobije taj ugovor zbog kog sam se tresla, imali stan koji je loš, našao sam bolji. Zar posle svega za Novu godinu da dobijem odgovor: "Moram da razmislim". Ivana, nemoj da razmišljaš - rekao je Požgaj koji nije mogao da sakrije koliko ga je pogodila Ivanina poruka.

Printskrin: Twitter/@pozgaj_srbija

- Ona je sebična, a i ja sam od jutros i veruj mi da mi je mnogo bolje. Ponekad se pitam, da li ti mene ženo voliš? Briga me i šta će moji otac i majka reći - zaključio je Požgaj.

Foto: TV Hepi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    21. decembar 2017 | 00:59

    Mislim daje u pravu i za zenu i za porodicu. Osuduju ga sto iznosi privatne stvari,njega mnogo sto sta muci i lakse cemu biti kad sve iznese. Njega niko nerazume zbog svojih potrba. I za zenu je u pravu sto je rekao da nedolazi. Ako njoj nije stalo do njega netreba je terati.pozdravi se sa onim ko ide prema tebi a ko ti leda okrene neidi za njim znaci ga nije za tebe.

  • Mile

    21. decembar 2017 | 10:41

    Svaka čast gospodin čovek .

  • Nn

    21. decembar 2017 | 13:22

    Da svi iznesu u javnost proble kao Aleksandar mnogo bi manje bilo svih poroka i problema. Njegovi roditelji su pogresili sto se ljute.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA