≫ 

Jedini sam joj pomogao kad je trebalo... Vlado Georgiev otkrio da više nema kontakt sa Isidorom Bjelicom!

- Ne smatram to velikim gestom, jednostavno uradio sam to jer sam želeo, bez nekih očekivanja. Baš zato što nisam imao očekivanja - kaže Vlado

  • 10

Vlado Georgiev 23. juna 2015. godine održao je tri koncerta u Domu omladine, humanitarne prirode, kako bi pomogao Isidori Bjelici kojoj je novac za lečenje bio neophodan.

Isidora se tada i javno zahvaljivala pevaču, koji danas otkriva da sa spisateljicom više ne govori.

- Isidora Bjelica i ja više i nismo u nekom odnosu, da pravo kažem. Pomogao sam joj jedini kad joj je pomoć bila najpotrebnija i kad joj niko nije izašao u susret. Ne smatram to velikim gestom, jednostavno uradio sam to jer sam želeo, bez nekih očekivanja. Baš zato što nisam imao očekivanja, nisam se ni razočarao - kaže Vlado.

- Uradio sam ono što sam želeo, pomogao sam i to je to. O razlogu prekida kontakta ne bih diskutovao - kaže pop zvezda.

- Evo plačem, opet i opet dok pričam o tom divnom čoveku. Ne, nismo mi bili prijatelji... Ali, ako uspem da ozdravim, biće to samo zbog Vlada. Ja se upravo pakujem i idem u Švajcarsku, jer već kasnim sa lečenjem, i neću moći da budem na koncertu, ali moja deca će ići, naravno... Plačem, šta da vam kažem, kakav čovek. Plačem od sreće, već danima. I ja sam to videla iznenada, na Tviteru. U životu nisam videla ovakvu dobrotu, čovečnost. Ako se vratim sa lečenja, do kraja života ću se moliti za decu i za Vlada. Hvala mu, hvala - rekla je tada Isidora koja je, kada je Vlado držao koncerte za nju, bila u Švajcarskoj na lečenju.

Foto: Vladimir Milovanović

Odnos o kom se godinama priča, tačnije rat preko društvenih mreža, jeste onaj između Vlada i Ognjena Amidžića.

- Informacija da je to Ognjenov restoran je apsolutna laž. On je jedan folirant i grebator običan. Radi tu nešto na procenat, dovlači poznate, pa se grebe za pare. I dalje u isti restoran idem, u komšiluku mi je, znam ko su vlasnici, a Amidžić sigurno nije jedan od njih - tvrdi Georgiev.

Retko se pojavljuje u javnosti: Ovako devojka Vlada Georgieva izgleda u sedmom mesecu trudnoće! (FOTO)

Kako je izgledalo javno prepucavanje Ognjena i Vlada upravo na temu restorana u Beogradu, pogledajte OVDE i OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    21. decembar 2017 | 13:31

    Vlado neka tebi bog da da imas ,pa pomazi ,velicina je u pomaganju ,ja sam ceo zivot nekom nesto pomagala, ovako ili onako ali hvala dragom bogu on mi je uzvratio divnom porodicom

  • xxx

    21. decembar 2017 | 11:52

    Vlado zna biti cudljiv ali je karakter za Ognjena Amidzica,koji jeste obicni grebator i uvlakac.Ali sta cete,sve za pare!

  • Lols

    21. decembar 2017 | 12:41

    Neka je Isidori bolje bogu hvala,ali nije smela da dozvoli da ne bude u kontaktu sa njim,ipak je on njoj puno pomogao,svako treba da zivi,ali mozda je taj novac trebao otici za neko dete koje jos uvek ne zna ni sta je zivot a bori se sa opakom bolescu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA