Masimo Savić na bis u Sava centru: Beograđani u ekstazi, večeras drugi novogodišnji koncert hrvatskog pevača (FOTO)

Miljenik Beograđana, sinoć je podigao temperaturu u hladnom glavnom gradu, pa se Sava centrom prolomio gromoglasan aplauz na prve taktove pesme “Bilo gdje”

  • 0

Masimo Savić je sinoć održao prvi od dva novogodišnja koncerta u Beogradu, pred rasprodatim Sava centrom.

Dobre grudi, dobro dupence... Masimo Savić otkrio šta stvarno misli o Severini i Rozgi! (VIDEO)

Zbog velikog interesovanja, šarmantni pevač prepoznatljivog glasa će večeras održati i drugi koncert pred beogradskom publikom, za koji je ostalo jako malo karata.

Miljenik Beograđana, sinoć je podigao temperaturu u hladnom glavnom gradu, pa se Sava centrom prolomio gromoglasan aplauz na prve taktove pesme “Bilo gdje”.

Nakon toga su se, između ostalih, ređali hitovi “Sjaj u tami”, “Iz jednog pogleda”, “Stranac u noći”, kao i Masimova najnovija pesma “Neka ti plove prodovi”.

Foto: Promo

Massimo je podsetio na velikog Arsena Dedića, “hodajuću enciklopediju svega”, kako ga je nazvao i otpevao njemu najdražu pesmu “Da mogu”.

Foto: Promo

Publika je pevala horski, a Masimo i bend su zvučali harmonično i uigrano, puni energije koju su prenosili jedni na druge i na publiku.

Foto: Promo

Nakon što se Masimo oprostio i zahvalio na neverovatnom doživljaju, publika je u ekstazi kao jedan, aplauzom dala do znanja da još ne namerava da se oprosti od svog omiljenog pevača.

Foto: Promo

Tako se Masimo čak dva puta vraćao na bis i doveo atmosferu do tačke ključanja. Publika je napustila Sava Centar prepuna utisaka, koje će pretočiti u lepa sećanja.

Foto: Promo

Večeras se očekuje još jedan spektakularan koncert, a oni koji još uvek nisu kupili karte, mogu to da učine na svim prodajnim mestima eventima ili na blagajni Sava centra, dok se karte ne rasprodaju.

Foto: Promo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA