Veliki broj poznatih ličnosti uživa u čarima baš ovog jedinstvenog lokala!

Sve više ličnosti poznatih domaćoj javnosti svoje slobodno vreme provodi upravo u novo otvorenom baru RobRoy 1884

  • 0

RobRoy 1884 bar, beer & grill otvorio se pre nekoliko nedelja odmah do ulaza u Glavnu železničku stanicu. Ne samo zbog veoma pristupačne lokacije kao što je sam centar grada, već i zbog toga što je RobRoy zvanično prvi Jack Daniel's bar u regionu, ovo mesto okuplja iz nedelje u nedelju sve veći broj ljubitelja najkvalitelijih viskija, piva, tekili, rumova, među kojima se nalaze i brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, filma ali i sa omiljenih televizijskih stanica i najpopularnijih serija.

Foto: RobRoy

Pored zaista neverovatne ponude jedinstvenih, autentičnih pića iz svih krajeva sveta i izvrsne hrane, ono što je oduvek privlačilo javnost je sjajna atmosfera uz Pop i Rock grupe kao što je to sinoć bio bend Coolares uz čiju muziku možete đuskati i uživati svakog petka u baru RobRoy 1884.

Foto: RobRoy

Ukoliko ste i vi fanovi dobrog provoda uz fantastičnu muziku, širok asortiman domaćih i svetskih pića, ukoliko želite da probate specijalnu Jack Daniel's kuhinju, sigurni smo da smo vam upravo otkrili, ukoliko da sada vać niste čuli, novo omiljeno mesto za druženje i potencijalno upoznavanje vaših idola sa malih i velikih ekrana.

Menadžment lokala nije nam dozvolio da napravimo po koju fotografiju javnih ličnosti, ali sigurni smo da ćete vi uz širok osmeh lako zadobiti simpatije istih i dozvolu za po koji selfi.

Foto: RobRoy

Više informacija o samom lokalu, njegovom večernjem programu i rezervacijama možete saznati putem njihove Facebook stranice na ovom linku.

Foto: RobRoy

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA