Svi su je otpisali, a ona se vratila i odmah krenula ŽESTOKO! Učesnici Parova bukvalno zanemeli kada su je ugledali! (FOTO)

Niko je nije očekivao, a ona je čim je ušla napravila haos u "Parovima"

  • 7

U "Parove" se večeras na iznenađenje svih takmičara, alii gledalaca, vratila Tijana Ajfon.

LEZBO AKCIJA usred kluba! Tijana Ajfon i Mimi Oro se sudarile OGROMNIM grudima, pa se ljubile, svi blenuli u njih! (FOTO)

Čim je kročila u sobu nikome nije bilo svejedno što je vidi, jer važi za jednu od najintrigantnijih učesnica rijalitija.

- Ja sam ovde došla pošto sam gledala par puta neke komentare. Iskreno, čekam samo Ninu, Ivana i još par ljudi, došla sam da odgovorim na nekih par pitanja i proizivke, i to da li ću ostati ovde, to ćemo videti na kraju. Ja sam se za Ninu malo razočarala, jer sam je i poznavala. Kada su joj pomenuli moje ime ona je prokomentarisala da se ne druži sa osobama kakva sam ja. Tvoje drugarice sam srela i nisu oduševljene tvojim ponašanjem ovde. Ako kažeš da nikada ružno nisi prokomenarisala za mene, jer, devojko, zaboravila si gde smo se upoznale. Nemoj ovde da morališeš, već baci malo karte na sto ovde. Ja tebe ne prepoznajem ovde, spusti malo loptu, jer svi znaju ko je Nina napolju, a ovde se predstavlja potpuno drugačije! Gradske priče svi znaju. Ne treba da pljuješ dečka koji te hranio hlebom i da ga drukaš da on ima probleme napolju. Ja nikada nisam imala ništa sa Ivanom i to zbog tebe, da nije bilo napolju sa nama kako je bilo možda bih i bila sa njim - bila je oštra Tijana na samom početku.

Printskrin: TV Happy

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    24. decembar 2017 | 23:31

    Ogledalo Srbije je uslo u parove,sramota ko i kakve osobe se sve favorizuju.

  • boki

    24. decembar 2017 | 23:29

    Jeste su se uplasili tog cuda svi parovi,tuzno ili zalosno cime se dicimo.

  • BOKI

    24. decembar 2017 | 23:27

    Sramota Srbije je usla,a sa kog je ona fakulteta vidim da je mnogo pismena,strasno cime se dicimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA