• 23

Nevinost je izgubila sa 15 godina sa nastavnikom matematike, a onda je Vesna Zmijanac do detalja opisala seks sa njim i KOLIKO puta su ga imali!

- To prvo ljubavničko iskustvo bilo je nekako zbrzano, užurbano, ne mnogo maštovito, lišeno posebnosti i svečarskog raspoloženja. Ne mnogo bolno, ali u grču - otkrila je Vesna

  • 23

Vesna Zmijanac nevinost je izgubila sa 15 godina, i to sa tadašnjim nastavnikom matematike, što je folk zvezda opisala u svom pokušaju autobiografije, kako piše na autobiografiji koja nosi naziv "Kad zamirišu jorgovani".

Kako je objasnila, odrastala je bez oba roditelja, pošto se njen tata nakon razvoda od majke vratio u Hrvatsku, a majka je otišla u Austriju, trbuhom za kruhom. Upravo iz tog razloga Vesna je roditelje tražila u drugim ljudima, a u nastavniku sa kojim je izgubila nevinost priznala je da je videla figuru oca.

- Kad sam završila osnovnu školu, prešla sam da živim kod majke Kovine u Beč, ali sam pre toga već bila u nekom odnosu s nastavnikom matematike. Međutim, kada sam posle završene prve godine srednje došla na raspust u Kraljevo, naša veza je postala zaista ono što se vezom, ljubavnom vezom dvoje ljudi i zove. Sve prepreke su bile uklonjene. Ja mu više nisam bila đak, a iako maloletna, već tada sam izgledala nešto starije za svoje godine - rekla je Vesna.

- Razlika u godinama takođe nije predstavljala smetnju. Bar ne meni. Trebao mi je neko stariji, neko u kome sam, i ne znajući, zapravo tražila oca. Isprva mi je smetalo što je to bio moj nastavnik, čovek koji me je znao bukvalno odmalena, koji me je ispitivao i ocenjivao, ali je blizina učinila svoje, a njegovo pristajanje da veza bude javna (šetali smo držeći se za ruke) u meni je otklonila svaku nelagodu - iskreno je otkrila Zmijančeva.

- To prvo ljubavničko iskustvo bilo je nekako zbrzano, užurbano, ne mnogo maštovito, lišeno posebnosti i svečarskog raspoloženja. Ne mnogo bolno, ali u grču, bez glasa, nemušto, nežno, ali skromno u nežnosti. Sve u svemu, prosečno. Valjda je tako i moralo da bude kad se sve uzme u obzir. Kažem sve, a mislim na vreme (prvi mrak), mesto (šetalište kraj Ibra) i na nas učesnike. I toliko o tome - do detalja je opisala odnose sa nastavnikom.

Foto: A. Nalbantjan

Vesna je otkrila čak i koliko puta su imali seksualni odnos.

- Ponovilo se još dva puta tokom mog raspusta, uvek u približno istim okolnostima i s gotovo istim krajnjim rezultatom i osećanjem. Nije bilo mučno, daleko od toga, ali nekako previše obično. I znači mi, i ne znači mi. I lepo mi je, i nije. I utiče na mene, i ne utiče. Pomalo sam i razočarana, ali se nadam da će to razočaranje proći. Srećom, prošlo je bez neželjenih posledica i efekata. Naša veza ugasila se sama od sebe, a njegovo pristajanje na prekid bilo je logično. Dane do kraja raspusta provodila sam kraj Ibra. Nastavnika više nisam videla - objasnila je Vesna.

Srednju školu je upisala u Beču, dok je praksu imala u čuvenom "Simensu". Tada je upoznala i Petera Simensa, sina vlasnika "Simensa", Rudolfa. Vrlo brzo sa njim je uplovila u vezu, a sve je puklo zbog njene želje za karijerom.

- Kada smo Peter i ja već bili počeli da živimo zajedno kod njega, često smo odlazili u kafane. Sećam se njegovog komentara kad je prvi put čuo naše narodnjake, rekao je: "Ne razumem šta peva, ni da li je to dobro, ali mi se čini da tog čoveka jako boli zub". Uspelo mi je naknadno da Petera naučim i srpski. Pamtim, takođe, i naš razlaz. Kad sam 1975. odlazila iz Beča za Beograd, gde je trebalo da pokušam da snimim prvu ploču, rekla sam mu da ću se vratiti. Petnaestak godina posle toga, sedeli smo u jednom bečkom elitnom restoranu, a Peter me je pitao: "Jesi li se sada konačno vratila" - napisala je Zmijančeva u tadašnjoj autobiografiji.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima